Na een lange, vermoeiende dag lag er thuis een pakketje van de webshop Lekker-Kleurtje op mij te wachten. Dit is natuurlijk altijd leuk, maar dit pakketje overtrof al mijn verwachtingen. Het was namelijk zo leuk ingepakt dat ik het bijna zonde vond om het uit te pakken! Wil jij weten wat ik heb gekregen? Lees dan snel verder.

Ondanks het mooie inpakken, kon ik mijn nieuwsgierigheid toch niet bedwingen. Ik blijf natuurlijk wel een vrouw hè! Hoogste tijd om te kijken wat er allemaal in het pakketje zit. Het eerste wat ik zag was een ontzettend lief briefje van de eigenaresse. Dit maakte het nog leuker om de pakjes uit te pakken. De pakjes zelf waren ook nog eens stuk voor stuk ingepakt, wat mij een heel jarig gevoel gaf! Helaas moet ik nog even wachten tot het zover is…

Lekker-Kleurtje: ketting met een ezel

In het eerste pakketje wat ik openmaakte, zat een ontzettend lief kettinkje met roze ezeltje als hanger. Niet helemaal Zayne zijn kleur, maar gelukkig kunnen mama’s de ketting ook heel goed dragen! Daarnaast zijn er nog veel meer diertjes, waardoor je ook voor je zoon een stoere ketting kunt uitkiezen. Zo kun je voor een blauwe vis gaan, maar ook voor een giraf of beer. De bedeltjes zijn makkelijk te verwisselen zodat het net lijkt alsof je kind enorm veel leuke kettinkjes heeft. De ketting is slechts €3,95 en via deze link te bestellen.

Kaarthouder

Home sweet home! Nu ik moeder ben, vind ik het heerlijk om thuis aan te rommelen met Zayne en lekker te bloggen. Een van de voordelen van lekker thuis zijn, is dat je ook je eigen wi-fi hebt. Nog fijner is dat je telefoon of laptop zich automatisch op het netwerk inlogt. Zo maak je niet ongewenst gebruik van je mobiele netwerk en bespaar je een hele hoop geld. Hoe leuk is dan deze tekst: “Home is where your wifi automatically connects”. Je kunt hier natuurlijk ook je eigen tekst aan hangen of voor +- €1,50 een kaartje in de webshop kopen. De kaarthouder is incl. kralen ongeveer 20cm lang en is overal aan op te hangen. Zo creëer je met weinig geld een echte blikvanger in je woonkamer. De kaarthouder is €3,50 en via deze link te verkrijgen. Is roze niet zo jouw kleur? Dan kun je hem ook in andere kleuren bestellen.

Japanse ballon

De Japanse ballon is geen ballon zoals wij hem gewend zijn. Deze ballon is namelijk van papier en daardoor kun je hem constant hergebruiken. Makkelijk en efficient! Zo heb je namelijk altijd een leuk decoratie stuk in de kamer hangen. De Japanse ballonnen in de webshop van Lekker-Kleurtje zijn door de Engelse Petra Boase ontworpen en worden gemaakt van dun papier. Hier wordt veelal washipapier of rijstpapier voor gebruikt. Wanneer je de ballon aan een visdraadje ophangt, creer je een leuk speels effect. Leuk voor de kinderkamer? Wil jij ook een ballon voor in huis- of in de kinderkamer? Kijk dan in de webshop. De ballonnen zijn €3,50 en in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Over Lekker-Kleurtje

De eigenaresse van Lekker-Kleurtje was altijd al van plan om een eigen winkel te starten. Later ging ze studeren, kreeg ze leuke banen en was het starten van een eigen winkel niet meer aan de orde. Toch bleef het idee in haar achterhoofd spoken en besloot ze met de opkomst van het internet een webshop te starten. Goed te combineren met baan en gezin. Ongeveer vier jaar geleden vond ze in een leuk winkeltje in Parijs een Japanse paperballoon. Ze besloot hem mee te nemen en met deze paperballoon begon haar zoektocht naar toffe spullen voor haar webshop. Naast dat ze veel toffe dingen inkoopt, maakt ze ook veel zelf. Van naamslingers tot postpapier en de money-giftbags. Daarnaast zijn ook de kaartenhanger en de vele leuke kettinkjes uniek voor Lekker-Kleurtje. Door haar webshop krijgt ze nu ook de kans om haar liefde voor fotografie tot uiting te laten komen. Er moeten natuurlijk heel wat productfoto’s gemaakt worden! Ben jij benieuwd naar de collectie van Lekker-Kleurtje? Kijk dan op de website!