Zayne is vandaag jarig! Mijn lieve kleine mannetje is niet meer zo klein.. twee jaar geleden waren dit de engste dagen van mijn leven. Zayne werd prematuur geboren. Tijdens de zwangerschap die maar 7 maanden geduurd heeft heb ik 4 keer opgenomen gelegen in het ziekenhuis,  2x met uitdroging omdat ik de hele zwangerschap 8 x per dag overgaf, met 12 weken een alvleesklierontsteking en met 30 weken weer en met 35 weken ben ik 1 dag naar huis gegaan en de volgende dag weer gauw met ambulance terug omdat het zo verschrikkelijk heftig werd en maar net goed afgelopen is… Wil jij mijn hele zwangerschapsverhaal lezen? Dat kan hier!

Help, mijn zoon wordt een peuter!

Vandaag is hij vandaag twee jaar oud geworden.. Mijn kleine mannetje rent door het huis, rijdt op zijn auto, en stept al op zijn step. Waar is de tijd gebleven? Hij gaat 3 dagen in de week naar “school” (lees kinderdagverblijf), waar hij deze maand over gaat van de babygroep naar de peutergroep. Help, mijn zoon wordt een peuter! Hij gaat straks leren om met thema’s te werken(zoals verkeer of herfst(, in verschillende hoekjes met bijpassend thema in elk hoekje te spelen (auto’s /keukentje etc), op een stretcher  slapen in plaats van in een bedje waar hij niet uit kan, en nog beter te leren praten dan dat hij al doet. Het is onwerkelijk dat de tijd zo enorm snel voorbij is gevlogen.

Spelen met vriendjes

Zayne heeft een hoop vriendjes en vriendinnetjes en hij speelt heel graag met andere kinderen. De meeste kinderen waarmee hij speelt, buiten het KDV dan, zijn kinderen van vrienden van ons of neefjes. We doen de laatste tijd veel leuke dingen, zoals bootje varen met Giovanni en Julie-ann, en de kids Emmanuel en Juby. Emmaan is echt Zayne zijn beste vriend, die twee zijn zo onwijs schattig. Zo is Emmaan vorig weekend een middag en avond/nacht bij ons en zijn wij naar het Noord AA geweest met de jongens, een plas met een strandje in Zoetermeer. Hier hebben ze heerlijk in het zand en water gespeeld en een ijsje gegeten. Daarna lekker patatjes met vissticks thuis en pluis uitlaten en daarna zijn de boys lief gaan slapen.

Beekse Bergen

Vandaag is hij jarig en dit vieren wij in de Beekse Bergen als gezin. Even er gezellig uit met zijn drietjes en diertjes kijken, wat hij hopelijk op afstand wel leuk vindt! Dit zeg ik omdat hij dieren, anders dan pluis, doodeng van dichtbij vindt, zelfs op de kinderboerderij! Indien je de Beekse bergen niet kent, dit is een Safaripark met wilde dieren waar je met je auto doorheen rijdt en kan stil staan om de dieren te bewonderen. Daarnaast zijn er Djambo workshops, Speeltoestellen en een roofvogelshow. Genoeg om te zien en doen dus!

Mama van Zayne

Het is geweldig om moeder te mogen zijn van zo’n mooi kind als dat hij is, van binnen maar ook zeker van buiten. Ik ben “verliefd” op zijn mooie bruine ogen en prachtige krullen. Zijn stevige knuffels en lieve kleine kusjes zorgen ervoor dat mijn hart elke dag weer smelt en overloopt van liefde voor mijn kind en zijn glimlach maakt mij gelukkiger dan ooit.

 

Lieve Zayne,

Blijf zo prachtig als je bent, zo vrolijk en sociaal.
Jij bent mijn kleine/grote wonder.
Ik hou van jou met heel mijn hart!

Liefs,

Mama