Films, Boeken, Series en Muziek

Fred van Leer haalt alles uit de kast!

kast

Fred van Leer, onze landelijke modegoeroe. Een echte Rotterdammer met het hart op de tong, ik volg Fred al een tijdje via social media en met zijn extravagante looks en zijn standaard uitspraak “daaaaaag schaaaaaat” dacht ik dat het een gayboy die ontzettend blij was en vooral met zichzelf totdat sinds een week of twee zijn nieuwe programma Alles Uit De Kast is gestart op TLC.

Aangezien ik van “simpele wegkijk TV” hou met al mijn valium van dit moment bleef ik hangen tijdens het zappen. Fred kleedt daar mensen die een enorm laag zelfbeeld hebben, ze geven zich een 5-je of soms zelf minder. Mooie unieke mensen die hun eigen schoonheid uit het oog zijn verloren en Fred wordt ingevlogen om hun kledingkast te bekijken en ze te adviseren in hun kledingstijl. Deze mensen krijgen een mini-cursus hoe ze hun uiterlijk kunnen opvijzelen en geeft ze tip en trucs om hun mooie kanten te benadrukken en zo daar de aandacht op de vestigen.

Schoonheid

Hij kan hun “handicap” niet wegnemen van een kleine lengte, een ziekte of een enorm gewichtsverlies maar hij geeft hun de sprankeling in hun ogen terug met zoveel liefde en betrokkenheid! Zijn empatisch vermogen is oprecht en ik zat met natte ogen naar zijn hulp te kijken. Wat een ontzettende lieve man, hij mag van mij nu wel duizend keer “daaaag schaaaaaaat” roepen en hysterische vlogs plaatsen, in dit programma laat hij zien dat hij een ontzettend lieve man is waar ik een beetje ben van houden! Elke vrouw heeft een beetje Fred nodig!

Met hart en ziel

Keep up the good work, I love you Fred! Een mooi programma met een typische Fred-knipoog maar met je voelt dat hij het maakt zijn heel en hart en ziel en dat spat van het scherm. Mijn gevoel voor jou hou ik niet meer de kast! ❤

Elke dinsdagavond op TLC om 20.30 uur, kijken!

Ankie Stuijts
Een regelaar, perfectionist, controlfreak maar ook zo lief! Betrokken en breed georiënteerd, serieus met een knipoog, een flirt maar een klein hartje, een polderdiva inclusief Brabants accent, een louboutin fetisj, woont samen met haar viervoeter van 55 kilo, die haar overigens beschouwd als onderdaan in plaats van bazin. Staat haar "mannetje" na 25 jaar in de wereld van de wegenbouw te hebben gewerkt. Kortom wat harde humor met een praatje nagellak op zijn tijd!

2 reacties

  1. Ik vind het een super programma maar wat ontzettend jammer dat je met kandidaat Marlinda niet naar een zaak gaat voor lange mensen zoals bv. Pretty Tall/ Long Tall Sally. Daar hebben ze waanzinnige kleding voor lange mensen, dus ook jasjes die de juiste armlengte hebben.

Laat een reactie achter