Iedere Nederlander, fan of geen fan, heeft wel eens op een late avond meegebruld of onderweg in de auto meegezongen met de liedjes van Hazes. Een volkszanger, een idool, mensen imiteren hem eindeloos en zijn teksten of hoofd staat op meerdere lichamen getatoeëerd. Nederlands grootste volkszanger die we gekend hebben.

Ik zal mezelf niet aanrekenen als een van de grootste fans van André Hazes hoewel de musical en film “Zij gelooft in mij” wel diepe indruk deed achterlaten.

André junior

Diepe indruk krijg ik ook steeds meer voor André junior of André zoals hij zichzelf nu noemt. Zijn optreden verleden week bij het afscheid van Humberto Tan deed zijn beroemde naam weer waar maken. Wat is deze jongen gegroeid! In mijn herinnering de verdrietige jongen met de Burberry pet op de begrafenis in de Arena van zijn veelte vroeg overleden vader. Bij RTL- latenight stond daar een volwassen, slecht 24 jaar dat wel, man die met bezieling een ode aan het brengen was die menige kijker inclusief Humberto tot tranen deed beroeren.

Humor

Zijn beleving in zijn nummer: zijn oprecht en met kippenvel op mijn armen zat ik naar deze serenade te luisteren alsof hij afscheid nam van zijn allergrootste vriend. Zijn onvervalst Amsterdams accent, zijn tattoos doen zijn jongensachtige look wat meer body geven. Tevens heeft hij onwijs goed gevoel voor humor. Volg hem op Instagram en je wordt elke dag verrast met zijn satirische humor!

Ik snap wat zijn Monique in hem ziet, hij is leuk en grappig. Met zijn 24 jaar is hij zeker nog druk aan het genieten van zijn jonge leven en dat valt niet mee im opeens als gezinsman door het leven te gaan. Maar ik snap ook zijn liefde voor haar ook, ongeacht wat de bladen schrijven, ik als buitenstaander vind het een leuk koppel.

Een fan erbij

In 2014 ging André jr. voor het tv-programma ‘De Beste Zangers’ mee naar Ibiza. Het werd een onvergetelijke muzikale reis. Met zijn vertolking van het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven‘ was een nummer 1-hit een feit. Een nummer 1 hit! Zijn stem heeft hij geeft van zijn vader en als podiumbeest doet hij het fantastisch. Hart en ziel legt hij in zijn nummers die hij eindeloos zingt, avond aan avond, week na week.

Natuurlijk is zijn zangcarrière met de “pap”lepel ingegoten maar André heeft bewezen dat hij het ook alleen kan, hij heeft de potentie, de stem en de passie. Uniek en toch lekker zichzelf…

Ik hou van deze jongen en hij heeft aan mij een fan erbij! Mooie jongen, oude ziel…”keep up the good work”. Het is je zo gegund! Wat iedereen vind of ook zegt: “Je leeft je leven zoals jij dat wilt”