Bloggers

Stéphanie Juliana-Harmsen
Always on fleek, vrouw van Esli, mama van Zayne én oprichtster van Justliveblog.nl. Een echte powervrouw waar we trots op zijn! Stephanie heeft JLB in 2015 opgericht en uitgebouwd tot een prachtig platform. In haar blogs kun je lezen over make-up, mindset, fashion, health en last but not least: haar leven als moeder.
Ankie Stuijts
Een regelaar, perfectionist, controlfreak maar ook zo lief! Betrokken en breed georiënteerd, serieus met een knipoog, een flirt maar een klein hartje, een polderdiva inclusief Brabants accent maar dan wel met een fysieke "Crohn" , een louboutin fetisj, woont samen met haar viervoeter van 55 kilo, die haar overigens beschouwd als onderdaan in plaats van bazin. Staat haar "mannetje" als bijna enige vrouw in de wereld van de wegenbouw. Kortom wat harde humor met een praatje nagellak op zijn tijd! Moto: Sucking up the beauty of life while beating Crohns disease!
Eline Sierink
Jonge meid van 21 jaar uit het oosten van het land. Ambitieus, enorm perfectionistisch en een echt ‘goaldigger’. Grote liefde voor kinderen, het creëren van lesmethodes en spelactiviteiten en een groots make-upfanaat.
Esli Juliana
Esli is getrouwd met onze Stéphanie en de papa van Zayne. Hij heeft een enorme passie voor sport, fotografie en videografie. Achter de schermen van justliveblog.nl doet hij dan ook veel. Hij maakt de productfoto's voor Stéphanie en edit de vlogs (waar hij zelf ook regelmatig in voorkomt) voor het youtubekanaal.
Esther Janssen-Ramjiawan
Esther Janssen Ramjiawan is 34 jaar, en woont in het midden van het land met haar man samen. Ze heeft het ACNES syndroom en het prikkelbare darm syndroom. Ze schrijft graag over dagelijkse bezigheden. Onder andere over haar strubbelingen in het leven met de chronische pijn en hoe ze daar altijd weer een positieve draai aan weet te geven.
Justliveblog
JustLiveBlog is een Health, Mindset, lifestyle & Travel blog, met onderwerpen als het leven met een chronische ziekte, Films, Series, Muziek en meer!
Kelly Myers
Kelly is 26 jaar en een echte import Amsterdamse. Ze is ontzettend ambitieus en gaat daardoor vaak net even te ver over haar grenzen heen. In haar blogs geeft ze je een kijkje in haar leven en vertelt ze meer over haar innerlijke reis, het ondernemen en alles wat er in haar drukke koppie omgaat.
Kristien Joly
Kristien is 43 jaar en een Vlaamse vrouw. Kristien is een doorzetter en staat creatief en optimistisch in het leven. Zij schrijft motiverende teksten en vertelt graag over de boeken die zij gelezen heeft.
Lauralynn Tieleman
De wereld zien door een roze bril wordt ons de laatste tijd steeds lastiger gemaakt. Onze wereld is mooi en LauraLynn neemt ons mee om deze mooie dingen te kunnen vinden. Ze is creatief, zelfonzeker en een echte juf in de dop. In haar blogs neemt ze je mee in de wonderlijke wereld van de Tiny Houses, de DIY's en het leven met HMS. Duik mee in haar wereld en vind jouw weg naar de zon.
Lois Crescere
Loïs is 28 jaar en woonachtig in het bosrijke Gelderland. Ze schrijft over haar verleden, het heden, haar gedachten en haar strijd met het dagelijks leven en haar gezondheid. Met een rugzak vol ervaringen binnen de psychiatrie en de gezondheidszorg trekt ze graag de wijde wereld in.
Manuela Peters
Moeder van 2 Pubers van 17 en 14, gastouder van een aantal heerlijke kinderen tussen de 0 en de 8. Boekenworm en gek van fröbelen met foto's. Al een aantal jaren aan het worstelen met de diagnose Fibromyalgie wat de laatste jaren steeds beter gaat. Een vol en druk leven dat met de dagelijkse Up's en downs voorbij stroomt.
Maruschka Vis
Maruschka is 31 en woont samen met haar vriend Ronald in Zoetermeer. Opgeven staat niet in haar woordenboek. Ze schrijft over haar angsten en over haar nieuwe leven met een dwarslaesie. Ze houd van shoppen, lezen, schrijven, make-up, Netflix, etentjes en ze is dol op kinderen. Sinds haar dwarslaesie werkt ze als vrijwilliger op een basisschool en bij het kinderboekencafe bij haar in de wijk. Daarnaast is ze een onwijs familie mens en kan ze niet wachten op haar eigen gezinsuitbreiding.
Mirella Gudde
Mirella Gudde, 36 jaar, getrouwd met Bas, ruwharige teckel genaamd Harrie. Gezegend met een gezonde dosis zelfspot. Ik leef passievol, ben een eeuwige optimist, vol ambities, beperkingen (h)erken ik niet en leef zoveel mogelijk grenzeloos. Opgeleid tot kinder- ic verpleegkundige, doe nu charity work voor kinderen in Suriname. Ik houd van schrijven, voed mij met talloze blogs, columns, social media en boeken. Bloggen voor justliveblog.nl vind ik een geweldige kans om een positief steentje bij te dragen aan de visie op (jonge) mensen met een chronische ziekte of beperking!
Naomi Sophia Verhoeff
School, vrijwilligerswerk, 101 doelen, huisdieren en dan ook nog tijd vrij maken om te bloggen! Naomi is een bezig bijtje en hoopt later voor de klas te staan. Naomi schrijft over boeken, series, haar vrijwilligerswerk, haar studie en stage, haar verleden en haar pijn. Naomi schrijft ook tips over uiteenlopende zaken.
Nayana van Gurp
Nayana is 32 jaar en woont in het mooie Twente. Ze is een echte foodie, boekenwurm en droomt ervan om ooit haar eigen boek te schrijven. In haar blogs schrijft ze over haar leven met chronische vermoeidheid, hoe ze probeert het beste uit elke dag te halen, over food en inspirerende boeken en films.
Rieneke Honders
Geboren in 1990, woonachtig in de oude binnenstad van Dordrecht, chronisch migraineur en zelfstanding ondernemer in de online media branche. Houdt van esthetische dingen, doet de eindredactie bij Justliveblog.nl en is verslaafd aan sushi, series en haar iPhone.