Bloggers

Stéphanie Juliana-Harmsen
Always on fleek, vrouw van Esli, mama van Zayne én oprichtster van Justliveblog.nl. Een echte powervrouw waar we trots op zijn! Stephanie heeft JLB in 2015 opgericht en uitgebouwd tot een prachtig platform. In haar blogs kun je lezen over make-up, mindset, fashion, health en last but not least: haar leven als moeder.
Andrea van den Berg
Andrea is een 29 jarige ontwerpster uit de Randstad. Naast het hebben van pds en cvs focust ze op wat er nog wél kan. Ze houdt erg van het uitproberen van nieuwe dingen en van knutselen, maken, koken, tekenen, schilderen, tuinieren, natuur, fotograferen, mensen ontmoeten, compulsief lezen en (als het lukt) sporten. Ze verdiept zich in verschillende diëten en schrijft graag over gezondheid, psychologie, reizen en positief in het leven staan.
Ankie Stuijts
Een regelaar, perfectionist, controlfreak maar ook zo lief! Betrokken en breed georiënteerd, serieus met een knipoog, een flirt maar een klein hartje, een polderdiva inclusief Brabants accent maar dan wel met een fysieke "Crohn" , een louboutin fetisj, woont samen met haar viervoeter van 55 kilo, die haar overigens beschouwd als onderdaan in plaats van bazin. Staat haar "mannetje" als bijna enige vrouw in de wereld van de wegenbouw. Kortom wat harde humor met een praatje nagellak op zijn tijd! Moto: Sucking up the beauty of life while beating Crohns disease!
Caroline Karssen
Caroline is 42 en woont samen met haar vriend en hun drie kinderen in het Groene Hart. Caroline schrijft graag, schreef ooit een boek maar voelt zich geen schrijver. Ze is ontwikkelingspsycholoog, houdt van haar vak maar ook van lezen, sporten en tuinieren. Ze kijkt graag beschouwend en met humor naar het leven. In haar blogs kun je lezen over haar revalidatieproces en de zoektocht naar de juiste balans tussen willen en kunnen. Daarnaast neemt ze je mee in haar leven als moeder van een uitzonderlijk hoogbegaafde dochter en partner van een man met ADHD.
Coco Montsma
Coco, 24, dromer, perfectionist, dierenliefhebber en feminist. Ondanks een dosis chronische, geestelijke en lichamelijke kwaaltjes en aandoeningen zit ze vol met liefde en een positieve mindset. Ze is gek op haar gezinnetje bestaande uit twee konijntjes, haar kat, haar man en het meisje in haar buik. In haar blogs zal ze vooral schrijven over haar ervaringen en zwangerschap, health, mindset en lifestyle. Haar droom is om anderen te inspireren en taboes te doorbreken.
Eline Sierink
Jonge meid van 21 jaar uit het oosten van het land. Ambitieus, enorm perfectionistisch en een echt ‘goaldigger’. Grote liefde voor kinderen, het creëren van lesmethodes en spelactiviteiten en een groots make-upfanaat.
Esli Juliana
Esli is getrouwd met onze Stéphanie en de papa van Zayne. Hij heeft een enorme passie voor sport, fotografie en videografie. Achter de schermen van justliveblog.nl doet hij dan ook veel. Hij maakt de productfoto's voor Stéphanie en edit de vlogs (waar hij zelf ook regelmatig in voorkomt) voor het youtubekanaal.
Justliveblog
JustLiveBlog is een Health, Mindset, lifestyle & Travel blog, met onderwerpen als het leven met een chronische ziekte, Films, Series, Muziek en meer!
Kelly Myers
Heb je het over fotograferen of streetart? Dan schiet Kelly omhoog en beginnen haar ogen te stralen. Deze blogger van 28 is ontzettend ambitieus en loopt het liefst met haar camera in haar hand. In haar blogs neemt ze je mee op haar fototrips en vertelt ze meer over alles wat er in haar drukke koppie omgaat.
Kristien Joly
Kristien is 43 jaar en een Vlaamse vrouw. Kristien is een doorzetter en staat creatief en optimistisch in het leven. Zij schrijft motiverende teksten en vertelt graag over de boeken die zij gelezen heeft.
Lois Crescere
Loïs is 28 jaar en woonachtig in het bosrijke Gelderland. Ze schrijft over haar verleden, het heden, haar gedachten en haar strijd met het dagelijks leven en haar gezondheid. Met een rugzak vol ervaringen binnen de psychiatrie en de gezondheidszorg trekt ze graag de wijde wereld in.
Manuela Peters
Moeder van 2 Pubers van 18 en 15, gastouder van een aantal heerlijke kinderen tussen de 0 en de 8. Gek van boeken en knutselen. Een vol en druk leven met fibromyalgie en ADHD dat met de dagelijkse Up's en downs voorbij stroomt.
Maruschka Vis
Maruschka is 31 en woont samen met haar vriend Ronald in Zoetermeer. Opgeven staat niet in haar woordenboek. Ze schrijft over haar angsten en over haar nieuwe leven met een dwarslaesie. Ze houd van shoppen, lezen, schrijven, make-up, Netflix, etentjes en ze is dol op kinderen. Sinds haar dwarslaesie werkt ze als vrijwilliger op een basisschool en bij het kinderboekencafe bij haar in de wijk. Daarnaast is ze een onwijs familie mens en kan ze niet wachten op haar eigen gezinsuitbreiding.
Meneka Senn
Meneka Senn, operazangeres en ondernemer. Digital Nomad en Veganist. Yogi en levensgenieter. Graag schrijf ik over de leuke en moeilijke dingen die ik mee maak in mijn vak en in de vele landen die ik bezoek. Sensitieve mensen hebben het soms moeilijk om in een harde wereld goed hun mannetje te te blijven staan. Daar werk ik elke dag aan. Positiviteit is iets wat we moeten aanmoedigen. Dit is de tijd om samen te werken en zo tot een beter wereld te komen. Let's spread positivity!
Mirella Gudde
Mirella Gudde, 36 jaar, getrouwd met Bas, ruwharige teckel genaamd Harrie. Gezegend met een gezonde dosis zelfspot. Ik leef passievol, ben een eeuwige optimist, vol ambities, beperkingen (h)erken ik niet en leef zoveel mogelijk grenzeloos. Opgeleid tot kinder- ic verpleegkundige, doe nu charity work voor kinderen in Suriname. Ik houd van schrijven, voed mij met talloze blogs, columns, social media en boeken. Bloggen voor justliveblog.nl vind ik een geweldige kans om een positief steentje bij te dragen aan de visie op (jonge) mensen met een chronische ziekte of beperking!
Nayana van Gurp
Nayana is 32 jaar en woont in het mooie Twente. Ze is een echte foodie, boekenwurm en droomt ervan om ooit haar eigen boek te schrijven. In haar blogs schrijft ze over haar leven met chronische vermoeidheid, hoe ze probeert het beste uit elke dag te halen, over food en inspirerende boeken en films.
Rieneke Honders
Geboren in 1990, woonachtig in de oude binnenstad van Dordrecht, chronisch migraineur en zelfstanding ondernemer in de online media branche. Houdt van esthetische dingen, doet de eindredactie bij Justliveblog.nl en is verslaafd aan sushi, series en haar iPhone.