Justliveblog.nl

Bloggers

Stéphanie Juliana-Harmsen
Always on fleek, vrouw van Esli, mama van Zayne én oprichtster van Justliveblog.nl. Een echte powervrouw waar we trots op zijn! Stephanie heeft JLB in 2015 opgericht en uitgebouwd tot een prachtig platform. In haar blogs kun je lezen over make-up, mindset, fashion, health en last but not least: haar leven als moeder.
Ankie Stuijts
Een regelaar, perfectionist, controlfreak maar ook zo lief! Betrokken en breed georiënteerd, serieus met een knipoog, een flirt maar een klein hartje, een polderdiva inclusief Brabants accent en een Louboutin fetisj. Staat haar "mannetje" na 25 jaar in de wereld van de wegenbouw te hebben gewerkt. Kortom wat harde humor met een praatje nagellak op zijn tijd!
Caroline Karssen
Caroline is 44 en woont samen met haar vriend en hun drie kinderen in het Groene Hart. Caroline schrijft graag, schreef ooit een boek maar voelt zich geen schrijver. Ze is ontwikkelingspsycholoog, houdt van haar vak maar ook van lezen, sporten en tuinieren. Ze kijkt graag beschouwend en met humor naar het leven. In haar blogs kun je lezen over haar revalidatieproces en de zoektocht naar de juiste balans tussen willen en kunnen. Daarnaast neemt ze je mee in haar leven als moeder van een uitzonderlijk hoogbegaafde dochter en partner van een man met ADHD.
Coco Montsma
Coco, 28, dromer, perfectionist, dierenliefhebber en feminist. Ondanks een dosis chronische, geestelijke en lichamelijke kwaaltjes en aandoeningen zit ze vol met liefde en een positieve mindset. Ze is gek op haar gezinnetje bestaande uit haar man, 2 geweldige kindjes, 2 katten en 2 konijnen. Haar droom is om anderen te inspireren en taboes te doorbreken.
Justliveblog
Dit is het algemene blog account van Justliveblog.nl. Justliveblog is een Health, Mindset, lifestyle & Travel blog, met onderwerpen als het leven met een chronische ziekte, Films, Series, Muziek en meer!
Kelly
Heb je het over fotograferen of streetart? Dan schiet Kelly omhoog en beginnen haar ogen te stralen. Deze blogger van 30 is ontzettend ambitieus en loopt het liefst met haar camera in haar hand. In haar blogs neemt ze je mee op haar fototrips en vertelt ze meer over alles wat er in haar drukke koppie omgaat.
Kristien Joly
Kristien is 43 jaar en een Vlaamse vrouw. Kristien is een doorzetter en staat creatief en optimistisch in het leven. Zij schrijft motiverende teksten en vertelt graag over de boeken die zij gelezen heeft.
Manuela Peters
Moeder van 2 Kinderen van 21 en 18, getrouwd met Paul sinds 2000 en gastouder van een aantal heerlijke kinderen tussen de 0 en de 5. Gek van boeken en knutselen. Een vol en druk leven met fibromyalgie ,chronische migraine en PDS dat met de dagelijkse Up's en downs voorbij stroomt.