Het is alweer enige tijd geleden dat ik het heb gehad over The Challenge: The Day Zero Project. Ik heb 1001 dagen de tijd om 101 doelen te behalen. Het is weer tijd voor een update.

De afgelopen tijd heb ik gewerkt aan:

Schrijven

Doel 64: Mijn verhaal schrijven

Ik ben de afgelopen maand begonnen met het schrijven van míjn verhaal. Nouja, nog niet helemaal. Ik heb mijn leven in kernwoorden opgeschreven,  alle invloedrijke personen uit mijn leven erbij gezet en zoveel mogelijk met jaartallen gewerkt. Nu ben ik aan de slag gegaan met korte anekdotes op papier zetten. Ik weet alleen nog niet hoe ik hier een lopend verhaal van kan maken, maar misschien hoeft dat ook niet.

Eten

Doel 80: Eten op de Pannenkoekenboot

Afgelopen weekend was het tijd voor de IKVW reünie. Helaas hadden we te maken met veel afzeggingen. Dat kwam mooi uit, want dan konden we gezellig naar de pannenkoekenboot. We hebben de 75 minuten vaart in Rotterdam gekozen. We zijn opgestapt bij de Euromast, we hebben onder de Erasmusbrug en de Willemsbrug gevaren. Het was een mooi gezicht met de verlichtte skyline van Rotterdam, terwijl wij onbeperkt pannenkoeken konden eten. En ja, daar drink ik thee bij 😉

Met bijna alle IKVW Play mannen naar de Pannenkoekenboot

Gezondheid

Doel 85: Een arts zoeken die mij wil helpen diagnosticeren

Zoals ik in mijn laatste blog al heb geschreven, ben ik regelmatig naar het ziekenhuis geweest. Van bloedtesten tot echo’s. Mijn pijn, vermoeidheid en dergelijke, lijkt nog altijd onverklaarbaar. Er werd wel iets gezien in mijn lever. Het is waarschijnlijk een onschuldige cyste, maar voor de zekerheid is er in januari een MRI gepland. Helaas verklaart een cyste nog geen pijn wordt hier verder niets aan gedaan. Ik houd jullie op de hoogte!

In de nabije toekomst ga ik hoogstwaarschijnlijk

Als het echt winter gaat worden kan ik deze doelen vast halen: #10: Door de sneeuw wandelen, #13: Schaatsen en #30: Een sneeuwengel maken.
Ik voel mij af en toe net Lorelai Gilmore, ik hou van de sneeuw. A magical time of the year. En dat terwijl ik de grootste koukleum ben die ik ken. De kou is ook verre van ideaal voor mijn pijn, maar het is fantastisch. Sneeuw is romantisch en laat ik nou net een hopeloze romanticus zijn. Gelukkig kan ik mijn liefde delen met mijn kat Lily. #Kattenvrouwtje

Neem vooral een kijkje bij al mijn doelen, want ik sta altijd open voor leuke suggesties!