Welkom bij mijn allereerste outfit blog! Ik ben sinds vorige week voor het eerst outfits gaan delen en dit leek mij super leuk om aan jullie ook te laten zien.

Outfit – broek

Deze outfit heb ik speciaal voor de shoot bij elkaar gestyled. Onlangs vertelde ik jullie dat ik nodig moest shoppen en toen heb ik deze onwijs leuke broek gekocht bij de Bershka. Ik was al een tijdje gek op deze print, je ziet het tegenwoordig overal, in colberts, tops, broeken of rokken. Ik vind het model van de broek vooral erg fijn, een highwaist model waarvan er aan de voorkant geen knoop en rits is en aan de achterkant van de broek elastiek zit. Ik heb het gestyled met een leren rode riem met een soort haar aan de voorkant. Deze outfit zou ik alleen niet dragen als ik een opgeblazen buik heb, dit ziet er dan toch minder charmant uit.

outfit

Deze tailoring bandplooibroek met een joggingfit is te koop voor 19,95 euro bij de Bershka.

Outfit – Bodysuit

Deze bodysuit heb ik al iets langer in mijn kast hangen maar toch vond ik het een hele leuke combinatie met de broek. Een bodysuit is een shirt of top met er aan vast gemaakt een soort van onderbroek of string. Dit is speciaal ervoor gemaakt dat je dit in een broek of rok kan dragen net zoals je normaal je shirt in je broek/rok zou stoppen maar dit er minder gepropt uitziet en ook kan het er niet uit kruipen. Ik ben persoonlijk dan ook fan van bodysuits. Deze zwarte bodysuit met mesh en lange mouwen is dan ook echt een statement piece door het laag uitgesneden decolleté. Op Boohoo.com heb je veel kleding  voor de jongere meiden/vrouwen die van fashionable dingen houden voor een niet al te dure prijs. Daarnaast is het mij ook opgevallen dat ze vaak in het weekend 50 tot 60 % korting hebben (TIP!) Helaas hebben ze de exacte body niet meer maar wel een soort gelijke alleen zonder mouwen.  Klik hier voor de link.

outfit

Outfit – Zonnebril

Als ik ergens naast makeup een verslaving voor heb is het absoluut zonnebrillen. Met name Quay Australia zonnebrillen. Een van mijn grote idolen, Desi Perkins, heeft nu 2 jaar een samenwerking lopen met Quay die mega positief uit de hand is gelopen, zo heeft ze de bekende High Key zonnebrillen uitgebracht maar ook de TYSM (Thank You So Much), Don’t @ Me, Sahara, OTL I & OTL II en dan zijn sommige ook nog in de mini versie. Zoals ik al zei, mega veel gave zonnebrillen die ook MEGA snel uitverkocht zijn vaak nadacht ze gelanceerd zijn.  Dit is de Quay Australia X Desi Perkins High Key Fade zonnebril. High Key is het model en fade uiteraard vanwege de glazen. Van de HK alleen al zijn er momenteel 9 kleuren en er komen weer een aantal mooie combinaties aan voor het vieren van het twee jarig jubileum. Klik hier om de kleuren en brillen te bekijken.

outfit

Outfit- pumps

Ik ga heeeel eerlijk zijn, ik draag bijna nooit meer pumps vanwege het ziek zijn, maar voor deze outfit moesten er gewoon een paar heels onder! Dus dit zijn een paar oudere hakken van Supertrash, zwarte peeptoe pumps met kleine bolletjes aan de achterkant. Deze schoenen zitten echt mega comfortabel en dat vind ik er echt super fijn aan. Meestal krijg ik namelijk na een lange tijd altijd pijn aan mijn voeten maar bij deze heb ik er weinig last van. Ik heb ze nog kunnen vinden, dus mocht jij meer willen weten dan kan je ze hier vinden.

outfit

 

Vind jij het leuk om meer van deze blogs te lezen? Dat kan zeker! De komende tijd zal ik er meer posten of er misschien na een dagje shoppen een video over gaan maken. Wil jij nu al meer fashion gerelateerde blogs lezen? Kijk dan hier!