Het was een beetje lastige start vandaag. Ik schrok om 9 uur wakker, en ben gelijk achter mijn MacBook gekropen. Esli was al om 6 uur een uurtje personal training gaan geven aan Sue-Ellen. Daarna had hij haar naar de garage en werk gebracht. Je kunt vast wel begrijpen dat hij flink moe was toen hij thuis kwam.

Toen ik klaar was met de blogs inplannen, was het te verleidelijk om niet nog even te gaan slapen. Ik werd pas om half 12 weer wakker! Ik ben gaan douchen en ontbijten en wij hadden ondertussen nog snel een wasje gedraaid en opgehangen.

Wij hadden besloten om vandaag niet naar het strand te gaan, maar om bij St. Tropez Oceanclub Curaçao bij het zwembad te gaan liggen. Helaas was het erg bewolkt vandaag. Bij het zwembad stonden verschillende bedjes. Ook waren hier heel schattige huisjes gebouwd. Deze dienden als een soort van Cabana waar je op een groot bed kunt liggen. Aangezien het nogal dreigde met onweer en regen, besloten wij hier voor te kiezen.

Eerst zijn wij een paar baantjes gaan trekken. Het zwembad heeft direct zicht op zee en zo konden wij een vissersbootje op het water zien en wat grote schepen. Ook was er naast het zwembad een restaurant met bargedeelte. Hier kwam ik nog een bekende tegen.

IMG_1357
Na het zwemmen hadden wij trek gekregen en bestelden wij wat te eten en te drinken. Helaas was de dame, die het eten kwam brengen, het bestek vergeten.

IMG_1366

Hier hebben wij zeker 10/15 minuten op moeten wachten. Inmiddels was Esli zijn broodje met salade en gebakken kip helemaal koud. Dit hebben wij teruggestuurd. Mijn broodje was nog net goed te doen. Wat erg tegenviel was, dat zij het broodje gewoon in de oven gedaan had en terugstuurde.. Esli pikte dit niet aangezien de salade helemaal verlept was. Zo heeft hij het broodje nog een tweede keer terug moeten sturen. Dit was een beetje een domper.

IMG_1362

Na de lunch zijn wij in slaap gevallen en werden pas wakker toen de serveerster kwam afrekenen omdat zij eerder naar huis mocht. Het regende inmiddels hard en niet veel later zijn wij er ook maar vandoor gegaan.

IMG_1367
De meneer van de autoverhuur had ’s morgens gebeld met de mededeling dat de auto voorlopig niet gemaakt kon worden omdat er een onderdeel uit Amerika besteld moest worden. Wij zijn mijn hoed nog even gaan halen die nog in de auto lag.

Na de autorit zijn wij naar huis gegaan en hadden wij besloten om lekker op bed een filmpje te kijken. Het is de film “ Vice” geworden. Goede film, check hier de trailer:

XOXO STEPHANIE LOGO

 

IMG_1364 bewerkt