Zelfverzekerd zijn, een ding wat voor vele mannen en vrouwen een groot probleem is. Iedereen heeft altijd wel iets wat hij of zij niet mooi aan zichzelf vindt. Vandaag gaan we het puur over de vrouwen hebben. Vooral vrouwen kunnen zich enorm druk maken over hun uiterlijk. Maar waarom? Want je bent toch mooi zoals je bent?

Tips om zelfverzekerder te worden

Voorheen was ik een stuk onzekerder, ik schaamde mij enorm voor mijn buik vol littekens en mijn liezen die vol striae door het ziek zijn. Ik merk nu ik ouder word ik het steeds meer los kan laten. Natuurlijk struggle ik wel eens met mijn gewicht, voorheen te zwaar, nu te licht. Maar ik probeer mezelf weer liefdevol in de spiegel aan te kijken in plaats van mijn lichaam te haten omdat ik zoveel ziektes heb ontwikkeld. 2 weken geleden heb ik nog een grote operatie aan mijn buik gehad, en die littekens moet ik toch elke keer weer accepteren.. Maar hoe doe ik dat?

Lingerie zorgt ervoor dat je jezelf mooi en sexy voelt

Mooie lingerie is er niet alleen voor tijdens de seks. Een van grootste misvattingen van deze eeuw wat mij betreft. Net voor de seks trek je het aan om je mooi en vrouwelijk te voelen, dus waarom doe je dat overdag ook niet? Het zorgt ervoor dat je je rug recht, schouders naar achter en je hoofd omhoog doet. Heb jij een rot dag? Trek iets moois aan.

Maar wat moet ik dan aandoen?

Je kan het uiteraard zo gek maken als je zelf wilt. Dat is helemaal aan jou. Mooie lingerie hoeft niet veel geld te kosten als je dat niet hebt. De Primark heeft tegenwoordig een prachtige lingerie afdeling waar je super mooie, sexy setjes vandaan kan halen. Of je nu een kanten bh en string\broekje wilt of dat je all out gaat en kiest voor een mooie body en\of jarretels. Voor een bh ben je 12 euro kwijt en 2 bijpassende broekjes 10 euro, daar kan je nog eens voor los gaan! By the way, ze hebben ook de grote maten aangepakt en er is veel meer en moois te vinden!

Wil je wat meer geld uitgeven? Kijk dan eens bij de Hunkemoller. Ook hier hebben ze een breed assortiment, van mooie, nette setjes tot spannende “fifty shades of grey” achtige pakjes. Uiteraard zijn er nog veel meer winkels en webshops waar je kunt slagen!

Daarnaast zul je je bijvoorbeeld ook veel vrouwelijker voelen als je Stay Up kousen draagt in plaats van een panty. Natuurlijk moet je hierbij wel even opletten of je nog kan bukken met je rokje of jurkje haha, maar geloof mij, dit maakt zo’n wereld van verschil! Het zelfde geldt uiteraard voor kleding en pumps, trek iets aan waar jij je goed in voelt en je zult zien dat je als een hele andere vrouw de deur uit gaat!

Durf je goed te voelen!

Ik hoop oprecht dat dit jou een stuk zelfverzekerder gaat laten worden. Durf je goed te voelen in je eigen lijf, niets is aantrekkelijker dan een man of vrouw die tevreden is met zichzelf! Vanaf nu, gooi je katoenen ondergoed weg en Get your freak on woman!

Justliveblog community

In de Justliveblog community op Facebook praten wij over van alles, maar vanaf nu gaan wij het onderwerp “Seks” meer bespreekbaar maken onder de chronisch zieken.  Laten we het met z’n allen uit het gefluister halen. Wij zijn chronisch ziek en wij houden van seks. Praat jij met ons mee? Meld je snel aan en wij zien jou daar!