Vorige week stond er een interview met LittleMissX online op haar website, neem zeker HIER even een kijkje!

img_6227

Blog: Justliveblog

Vertel in het kort wie je bent en over je blog.

Hoi allemaal! Ik ben Stéphanie van Justliveblog.nl. In 2013 werd ik chronisch ziek en ik wilde mensen bewust maken dat achter die vrolijke meid met de leuke kleren en mooie make-up ook daarnaast veel pijn leed en wat het inhield om ziek te zijn. Na een paar maanden werd de groep van JLB(justliveblog)-meiden groter. Inmiddels zijn wij met 8 meiden en schrijven wij over: beauty, mindset, lifestyle, health, travelmommy dingen! Want afgelopen juni ben ik mama geworden van de mooiste zoon ter wereld!

Hoe lang ben je al moeder ?

Ik ben nu 4 maanden mama van Zayne. Waarvan hij 5 weken te vroeg geboren is.

Hoe belangrijk is fashion in jouw leven ?

Voor mij is het erg belangrijk, mijn man zit in de detailhandel en ik volg al jaren alle trends. Daarnaast heb ik mijzelf de belofte gedaan om nooit mijzelf te laten versloffen zodra ik zwanger raakte.

Hoe vaak ben jij te vinden in een kledingwinkel en hoeveel geef je ongeveer uit aan kleding ?

Ik ga elke week wel naar de stad, meestal koop ik dan make-up, kleding shoppen doe ik meer online en dan pas ik het thuis. Tenzij ik naar Voorwinden in ‘sGravendeel ga, hier kan ik de hele dag rondhangen!

Merkkleding is vaak een discussiepunt, draag jij het ?

Zelf vind ik een combinatie van merk en merkloos het fijnst. Ik zorg altijd ervoor dat ik mijn musthaves zoals een tas, een blazer of een goede schoen/laars van goede kwaliteit is, daarnaast vrolijk ik het op met wat goedkopere items zoals een shirtje.

Chanel of Viktor & Rolf ?

Chanel! Zelf heb ik al jaren een Chanel tas op mijn wishlist staan!

Wat zijn jouw favoriete kledingmerken ?

Zara, Mango,Aaiko, Cambio, Drykorn,Goosecraft etc

Bij welke (web) winkels shop je het liefst ?

Deze vraag heb ik stiekem al een beetje beantwoord, Voorwinden Modemall is een van mijn favoriete winkels, dit is een enorm groot pand met allemaal kleine hoekjes met leuke merken. Van Vero Moda tot aan Moscow & Burberry, voor ieders portemonnee is er iets. Daarnaast werkt mijn man bij The Sting, dus hij neemt ook regelmatig wel iets mee. Qua webshops: Zara, H&M, Boohoo, MostwantedNL etc, en aangezien de Primark om de hoek zit loop ik stiekem ook wel eens binnen..

Jouw favoriete outfit ?

Een leren legging, oversized shirt met een nette blazer en een paar stoere boots er onder, afgestyled met een choker!

Wat is het favoriete item dat in je kast hangt ?

Mijn Louis Vuitton Neverfull tas, mijn Superstar blazer en mijn Paul Green lak nette (heren) schoenen met een matte hiel. (Sorry, ik kon niet kiezen!)

Met wie ga je het liefst shoppen en waarom ?

Mijn mama, Esli (mijn man) en mijn beste vriendinnetje Elva. Puur omdat ze allemaal altijd de waarheid zouden zeggen!

Welke winkel sla jij nooit over ?

Zara of MostwantedNL!

Wat staat op nummer één van je wishlist ?

Zwarte zilveren chain chanel tas!

Als je maar één outfit mag meenemen op vakantie, welke zou dat zijn ?

Ik hoop dat we het over de zomervakantie hebben want als het om wintersport gaat is het een beetje koud! Maar dan zou ik gaan voor een leuke maxi dress met een grote hoed en leuke sandaaltjes er onder en uiteraard afgemaakt met die mooie Chaneltas aan mijn schouder!

Welke mode item zou jij nooit, maar dan ook nooit dragen ?

Een croptop, ik ben daar niet slank genoeg voor !

 

By Little Miss X