Het voorjaar staat voor de deur, dat betekent dat er weer nieuwe trends op kleding gebied gaan zien. Maar wat kunnen we allemaal verwachten qua kleuren, modellen en soorten outfits? Nu lijkt het mij leuk om deze trends te laten zien maar dan met korting. Want wie wilt er nou niet graag geld besparen én er leuk uitzien?

1. Prints

Een leuke print is iets wat bijna elk jaar weer terugkomt zodra de nieuwste trends over de catwalk gaan. Denk aan bloemenprints, dierenprints, stippen, strepen en meer. In de sale van Geisha bij Topsy kwam ik een lage col jurk in tijgerprint tegen met een lange mouw en een a-lijn zwierige rok. Deze jurk is perfect voor het voorjaar. Wat ik persoonlijk heel fijn vind aan een jurk zoals deze is dat het echt een statement jurk is die gemakkelijk op verschillende manieren te dragen is. Wil je het casual business dragen? Denk dan er aan om een zwart colbert bij te combineren met een mooie leren laars tot de kuit. Wil je het stoer dragen? Draag het dan met een zwart leer jasje en een stoere sneaker er onder. Waar veel mensen niet aan denken is dat je een jurk zoals deze het hele jaar door kan dragen, denk er bijvoorbeeld aan om hem in de winter aan te trekken met een grof gebreide zwarte crop coltrui zodat het lijkt alsof je een rok aan hebt.

2. Doorschijnende of semi doorschijnende stoffen

Doorschijnende of semi doorschijnende stoffen maken dit voorjaar en de zomer weer een comeback. Denk aan mooie bloezen met een bloemenprint of een kanten print over de transparante stof heen. Doe er een mooie bh onder of een hemdje. Deze top, in de sale van Aaiko heeft een ronde hals en aan de achterkant een klein extra detail want daar zit namelijk een open gat. Niet te groot, maar het geeft net wat extra flair. Een bloes zoals deze, die een effen kleur heeft zonder een extreem heftige print, is ook goed te dragen als je bijvoorbeeld grote borsten hebt. Want laten we eerlijk zijn, een grotere boezem gecombineerd met prints is vaak best lastig omdat dit extra aandacht vestigt. Deze bloes is tevens ook gemakkelijk zakelijk te dragen met een pantalon, blazer en een hak, of business casual met een nette sneaker. Maar ook super leuk op een rok of mom jeans in het weekend.

3. Een kostuum met een twist

Dit super gave kostuum van Studio Anneloes, met korting, is geweldig! De strepen met een wave er in, gecombineerd met een trui, een rood, roze, groen shirt met een leuke tekst, of een mooie witte bloes is een top combinatie. Een kostuum zoals deze is niet perse iets wat alleen voor een zakelijke gelegenheid te dragen valt. Door het met een shirt met een leuke tekst of een trui te dragen maak je het veel meer casual. Een toffe sneaker er onder en je bent ready to go!

4. Denim on denim

Spijkerstof op spijkerstof is helemaal terug! Mocht je nog een mooie jeans zoeken ben je bij deze high waist jeans aan het goede adres. De pasvorm is prachtig en brengt al je vormen mooi uit, daarnaast zijn de zakken op de bil iets hoger waardoor het lijkt alsof je grotere billen hebt. Draag deze broek met een vrolijke trui, of een gekleurd shirt en een vest en je ziet er top uit!

5. Donker groen tinten

Het voorjaar ga je weer veel groen zien, deze suède rok met knopen van Summum is super tof. Deze is heel leuk met een bloes zoals de zwarte die ik hierboven heb laten zien. Combineer het met een lang gebreid vest, een leer jasje of een lange leren blazer. Draag er een paar over de knie laarzen onder met een panty met een print en je hebt een hele gave outfit, met korting!

Denk verder aan felle aqua blauw en fuchsia tinten, maar ook cowboy laarzen onder een jurkje of een rok. Maar naast prints maken ruches, veren en steentjes aan/op kleding weer helemaal hun comeback!