*  Deze blog is gesponsord door Peter Brouwer Hair & Redken Nederland

Zoals jullie van de week gezien hebben schreef ik al een blog over de Diamond Oil Shatterproof sine intense olie, waar ik helemaal helemaal gek op ben. Vandaag bespreken wij de Diamond Oil shampoo & Conditioner.

Diamond oil shampoo

De shampoo zit in de bekende flessen van Redken, dit keer in een mooi gouden jasje. Zodra je de fles opent komt er een heerlijke geur uit. Ik moet Redken het nageven, hier zijn ze erg goed in! Het product zelf is heel romig en voelt heerlijk aan. Je hebt dan ook maar weinig nodig om je haar mee te wassen.

Een van de voordelen is dat de Diamond Oil lijn siliconen vrij is. Daarnaast zie je op de fles IPN staan, dit staat voor Interlock Protein Network, het herstelt de buitenste laag van het haar, biedt geavanceerde verzorging en versterkt de vezellaag. Daarnaast is het gemaakt  met Korianderolie, wat zorgt dat het haar glad wordt, Camelia Olie, wat het haar verzacht en AbrikozenOlie wat het haar verzorgt. De shampoo en conditioner zorgen ervoor dat het kracht en glans geeft aan beschadigd haar.

shampoo

Diamond Oil Conditioner

Waarom is het gebruiken van een conditioner nou eigenlijk zo belangrijk? Want heel veel mensen gebruiken het niet.  Een conditioner vertraagt de natuurlijke slijtage aan je haren, daarnaast voed het je haar. Wij vrouwen gebruiken vaak veel elastiekjes, haarspray en andere heftige producten, dit zorgt allemaal voor schade aan je haren. De Diamond Oil conditioner heeft dezelfde voedende producten als de shampoo en de olie en zorgt daardoor dus extra voor beschadigd haar. Ook helpt het enorm tegen pluizend haar! Van dit product heb je echt maar een mini beetje nodig, het is ook super romig!

 

Dit is dus een wat kleinere blog, wil jij de blog over de bijpassende olie lezen? Dat kan hier!