Op Handbagday draait het natuurlijk om je handtas en wat heb je allemaal in je handtas zitten. Portemonnee, Gsm, Snoepjes, sleutels, lipstick/mascara en als je zou willen ook de Lelo Mia2 Lipstick Vibrator. Want die neemt dus net zoveel plek in als een gemiddelde lipstick.

Ik mocht van Bobbery Amsterdam testpersoon zijn. In een mooi doosje met roze papier Yeeh, kreeg ik een mooie roze lipstick vibrator bij mij thuis bezorgd. En dat size niet altijd matters blijkt maar weer eens met deze vibrator. Hij is klein genoeg om gewoon in je makeuptasje te passen. Maar dat beperkt hem niet in functionaliteit.

Vibrator verpakking

Persoonlijk vind ik het gebruik van een vibrator soms wel een ding. Ik weet dat het 2019 is en dat het de gewoonste zaak van de wereld is. Maar op een of andere manier is dat nog niet helemaal ingedaald. Ik praat vaak luchtig over seks maar het werkelijk doen met hulpmiddel is toch wel een ding. Door het feit dat de Mia2 bijna geen geluid maakt en wel behoorlijke lichamelijke reacties losmaakte is die drempel wel een stuk lager geworden. Soms moet je iets proberen om er vaker naar te grijpen.

En met 6 verschillende vibratiestanden en zeer laag geluidsniveau is hij fijn in gebruik. Ook al is hij klein de knopjes om van stand te veranderen zijn goed vindbaar en soepel schakelt hij over. De krachtigste stand is behoorlijk van kracht en kan net dat duwtje geven voor een heerlijk orgasme. Wat ook een voordeel is van de grote is dat hij goed te gebruiken is met jouw partner omdat ze elkaar niet in de weg zitten en samen het genot tot een hoger niveau kunnen brengen.

Handtas lelo lipstick

Ook in je tas is er dus altijd een plekje vrij voor dit heerlijke hulpmiddel wat je trouwens gewoon met usb oplaadt. Waardoor je ook tijdens een nachtje weg of een onbewaakt moment jezelf tot fijne hoogtepunten kunt brengen. Dus dames, naast alle standaardartikelen in je mooiste handtas. Maak ook eens een plekje vrij voor de Lelo Mia 2.

Prijs: 79,00 euro