De band KALULU bestaat uit een aantal toffe mannen en hun front vrouw Marinka. Het zijn muzikanten uit de omgeving van Rotterdam. Zij staan regelmatig op het podium, niet alleen in de omgeving van Rotterdam, maar door heel Nederland. Kalulu vergaart niet alleen populariteit in Nederland, maar ook in Ierland zijn ze fan. De band reist regelmatig heen en weer.

HOAX is het debuut album van KALULU. Het album is in 2016 uitgebracht. Je kunt het album beluisteren via o.a. Spotify, Deezer en iTunes. Het leukste is natuurlijk om gewoon de CD in huis te hebben!

Cover – Photo by: Sasha Ivantic

Winactie: Kalulu

Wat kun je winnen: Het album Hoax van Kalulu met een klein extraatje van de band.
Hoe kun je winnen: Like de Facebook pagina’s van Kalulu en Justliveblog.nl en laat een berichtje achter in de comments van de winactie. Dit kan tot zondag 12 maart.

Heb je geen Facebook, maar wil je toch kans maken op de CD? Laat dan hier onder aan deze blog een berichtje achter!

CD Release – Photo by: Astrid Hulsmann

Review: HOAX

Elk nummer heeft ook een echte boodschap. Het is niet bij elkaar gezet omdat het wel leuk klinkt zo, maar er gaat veel emotie in schuil. Dat zorgt ervoor dat je met elk nummer meegezogen kan worden. Het album houdt geen vaste stijl aan. Elk nummer heeft zijn eigen stijl en emotie. Juist daarom vind ik het zo leuk. Je weet niet wat je kunt verwachten. Is het rock, kan je dansen of is het juist heel emotioneel? Alles komt terug. Het album heeft voor ieder wat wils. Ik kan wel verder schrijven over het album, maar ik denk dat je het zelf moet ervaren!

Om het nieuwe album te kunnen bekostigen zijn ze bezig met een superleuke crowdfund actie, namelijk huiskamerconcerten. Deze kunnen plaatsvinden in heel Nederland en ook jij zou de band in jouw huiskamer kunnen zien! Nu ook in april en mei te boeken.

Deze zomer komt de nieuwe EP uit! Houd daarom de Facebook pagina van Kalulu goed in de gaten!

Photo by: Sasha Ivantic

Meer Kalulu

Bandleden

Marinka Stam
Silvan van der Zwaag
Ralf Pouw
Younes Kadri
Tim Biesta
Max Abel
Joost Wesseling

Social

Kalulu Music
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

https://youtu.be/zuv7utsrH88