Kreunen, handkusjes en wulps bewegen. Zodra de camera aangaat kruip ik in mijn rol. De rol van verleidster en camgirl. In deze reeks lees je alles over de avonturen van een camgirl. Dit keer: de typetjes. Van sounding en andere camgirls tot types die ik liever niet meer tegenkom. 

De geluidsman (cocksounding)

Zal ik er een staaf door heen doen? – Als ik mijn gezicht op cam zou laten zien, had ik hem met grote ogen aangestaard. “Een staaf? Waardoorheen?” Hij noemt het sounding en pakt er een lange, dunne metalen staaf bij. Er gaat een nieuwe wereld voor me open en ik kan je vertellen dat het he-le-maal niks met muziek te maken heeft. Voor ik antwoord geef probeer ik het zo onopvallend mogelijk te Googlen. Om jullie de resultaten te besparen, een korte uitleg: Sounding valt onder ‘Nursery’ of ‘Medical Play’ en houdt in dat er een smal voorwerp in de plasbuis wordt ingebracht. Deze worden “sounds”, “penis plugs” of “urethra plugs” genoemd.

Ik onderdruk een lichte huivering en zeg volmondig ja. Hoe gek het ook klinkt, gefascineerd ben ik wel. Ik vind het leuk om werelden te ontdekken die mijlenver van mijn eigen referentiekader liggen en ‘cocksounding’ hoort daar bij. Mijn mond valt open en ik kijk ademloos toe hoe de staaf in zijn pik verdwijnt. Aan de geluiden die hij maakt kan ik opmerken dat het lekker is. Ik kan het me nog steeds niet voorstellen. Ik schrik van zijn stem: “En, vonden jullie het geil?” – Ik vond er veel van, maar geil? Nee. Geil vond ik het absoluut niet. Ik zet me over de eerste schrik en verbazing heen en antwoord: “Heerlijk geil! Wat fijn om je zo te genieten”. Een beetje misselijk klik ik zijn cam weg. Ik heb vandaag genoeg gezien.

Camgirls

Waar ik af en toe ook gefascineerd naar kan kijken, zijn andere camgirls. Zonder in al te veel details te treden.. Ik zie mijn billen nog steeds als uitgang en niet perse als ingang voor seksueel genot. Er zijn camgirls die daar anders over denken. Zo heb ik al een keer een versnellingspook in ons kleinste gaatje zien verdwijnen, maar zijn er ook vrouwen die zelfs dat nog overtreffen.

Zelf kan ik er misschien net een halve pink in stoppen zonder van de pijn te kermen. Anderen stoppen er gigantische dildo’s in die er zelfs bij mij vaginaal niet in zouden passen. Geen dildo van 25cm (ja, dat lijkt me al onmogelijk), nee ik heb het echt over formaatje boomstam! Hele units waardoor je ze in haar buik ziet bewegen. Bewondering waardig, al doet zo’n bewegende buik mij nog het meest aan een duivel uitdrijving denken. Misschien heb ik in mijn leven iets te veel horrorfilms gekeken, haha. Toch heb ik heel veel respect voor juist deze meiden! Zij hebben een specialiteit en weten daar heel veel geld mee te verdienen. Mijn specialiteit beperkt zich momenteel alleen nog tot het schudden met mijn borsten. Levert geld op, maar die villa ga ik er niet mee kunnen kopen.

Age play

Mezelf zou ik best kunnen omschrijven als openminded. Ik sta voor veel dingen open, probeer anderen te begrijpen en weet bij elk rollenspel wel een leuk verhaaltje te maken. Van een rondborstige verpleegkundige die net wat langer stilstaat bij het geslachtsorgaan tot de buurvrouw die een potje suiker komt lenen. Been there, done that. Geil? Nee, maar vermakelijk is het wel. Toch heb ook ik mijn grenzen. Age play is er daar één van. De desbetreffende meneer had netjes 10 tokens (ongeveer 1 dollar) getipt om 10 minuten met mij te mogen chatten. Na het uitwisselen van wat beleefdheden (het gaat altijd goed en je bent altijd hartstikke geil) vroeg hij of ik onderdanig ben. Ik moest hem teleurstellen.

Wij spraken af dat ik de dominante rol op me zou nemen en hij de onderdanige. Dikke prima. Tot hij een verhaallijn koos. Ik zou de juf zijn en hij de leerling. Geen knappe, gespierde hbo of wo student van 20+. Nee, een leerling in de basisschoolleeftijd. Waar ik normaal echt wel iets weet te verzinnen wist ik niets meer uit te brengen. Harde grens bereikt. Ik had even nodig om mezelf bij elkaar te rapen en zei hem dat ik het prima vond om een juf te spelen, maar dan wel als de leerling 18+ is. Het liefst nog veel ouder. Met lichte tegenzin ging hij er mee akkoord. Gelukkig zaten de 10min er bijna op. Waar ik het normaal echt niet erg vind om wat langer door te gaan, wist ik nu echt niet hoe snel ik op sluit chat moest drukken.

De grower

Een ander leuk fenomeen op de chatsites is de grower. Dit keer heb ik het niet over een piemel die in erecte toestand ineens drie keer groter wordt. Nee. Dit gaat over de man die indruk probeert te maken met zijn formaat. Ik zal de situatie voor jullie schetsen. Tijdens een van mijn lives valt mijn oog op een berichtje van John (niet zijn echte naam). “Wil je mijn dikke pik van 18 centimeter voelen?” Een prima formaat, maar ik geef aan een vriend te hebben en niet open te staan voor dates met andere mannen. Zoals verwacht verdwijnt John uit mijn chatroom en besluit hij zijn geluk ergens anders te beproeven. Top!

John heeft zich echter niet laten afschrikken en is er mijn volgende camshow gewoon weer bij. Dit keer is zijn ‘dikke pik’ echter geen 18 cm meer, maar 20 cm. Ik herhaal het riedeltje van de vorige keer en geef aan nog steeds niet open te staan voor dates met anderen. Net als de vorige keer lijkt hij het te begrijpen. Dit herhaalt zich een aantal keer tot hij ineens 26cm in zijn broek heeft zitten. Weer geef ik aan dat ik een vriend heb, niet open sta voor anderen en vraag gelijk hoe het kan dat zijn pik in nog geen week tijd 8cm is gegroeid. Misschien heeft hij wel een tip waar andere, iets minder bedeelde mannen, wat aan kunnen hebben. Het blijft stil. John verlaat de chat en is niet meer teruggekomen..

Volgende week sta ik uitgebreid stil bij een van mijn favoriete typetjes, namelijk het slaafje. Wat zou jij hier over willen weten?