Wat wil jij nog doen in en met jouw leven?

Dat is wat mij dagelijks bezig houdt. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk gevolgd. Helaas is de kans dat ik dat werk nog zal kunnen gaan doen, klein. Als je dat jouw hele leven hebt willen doen en je beseft dat het waarschijnlijk niet meer zal kunnen, dan val je in een diep gat.. Dan komen de vragen: Wat ga ik nog doen met mijn leven?. Wat voor baan zal ik ooit nog kunnen krijgen?

Ik kom uit een gezin die het financieel niet slecht heeft en in mijn omgeving heeft bijna niemand een uitkering. Ik heb eerder wel eens gezegd, dat ik mij daar dan ook voor schaam. Puur omdat mensen altijd denken dat je er misbruik van maakt.

Ik heb altijd hoge doelen voor mijzelf gesteld. Ik wilde een eigen bedrijf. Ik wilde mishandelde en misbruikte kinderen helpen door middel van sport en spel, met daarnaast ook psychologische hulp. Dagelijkse hulp, dag in dag uit, tot kinderen in staat zijn om weer naar school te kunnen gaan met daarbij natuurlijk ook de zo belangrijke nazorg. Helaas gaat dit niet meer.

9395c7b47be5c8a9a71770b3e75e8294

Hoe ga ik nu mijn leven invullen? 

Ik wil natuurlijk deze blog tot een succes maken. Dat spreekt voor zich. Daarnaast wil ik graag motivatiespreker worden op evenementen. Ik heb veel meegemaakt en dat wil ik delen met mensen die aan het begin staan van hun “nieuwe” leven. Ik wil voor mijzelf kunnen zorgen. Niet leven van het geld van het UWV, maar gewoon, als een gezond mens, mijn eigen geld weer kunnen verdienen.

779fd7054b8c770d39bc592c06f716cb

Vanaf mijn broertje Roderick en ik klein waren namen onze ouders ons overal mee naar toe op vakantie, zo hebben we onder andere de landen Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië en meer gezien. Graag zou ik nog meer reizen maken naar: Bali, Zuid Afrika, New York, Mexico, Dominicaanse Republiek, etc. Ik ben gek op cultuur, musea, eten, gebouwen. Ik vind het heerlijk om in een stad rond te lopen en alles in mij op te nemen. Daarnaast zou ik graag nog Frans willen leren. Wat houd ik van die taal!

c1a5cca84919c25969aaaa2a6ebd8c4b

Tevens wil ik heel graag pleegkinderen. Zelf mag ik helaas geen kinderen krijgen, (hier later meer over). In eerste instantie wil ik kinderen in huis nemen die met spoed uit huis geplaatst moeten worden. Op langer termijn wil ik graag twee vaste pleegkinderen. Esli en ik zijn hier al mee bezig geweest, maar helaas blijkt dit nog niet de tijd te zijn (vanwege gezondheid).

07e923e0d60e93397ee46ecd58e1f7ae

Naast kinderen wil ik ook dolgraag trouwen met Esli. Je begrijpt dat dit natuurlijk op nummer 1 van de Bucketlist staat!

7fdb86b041d1dcd873fb07a35a5bf3c7
Zo zijn er nog veel dingen die ik zou willen doen. Wat wil jij allemaal nog doen? Laat je mij dat in een reactie weten? Dat zou ik heel erg leuk vinden!

Liefs,

Stéphanie

Collage 10