Het Day Zero Project, ondertussen een bekend project bij Justliveblog. Ik heb een lijst van 101 doelen die ik wil bereiken in 1001 dagen. Begin 2017 ben ik begonnen en het wordt weer tijd voor een update. Mijn volledige 101 doelenlijst vind je hier

School en werk

#1 Propedeuse halen

Ik ben hard bezig geweest om de laatste puntjes op de i te zetten. Momenteel wacht ik nog tot 1 verslag is beoordeeld. Het laatste verslag. Ik wacht in spanning af, ik kan niet wachten tot ik eindelijk mijn propedeuse officieel heb. Nooit gedacht dat ik het zou kunnen halen!

#2 Een baan vinden

Een baan vinden, een echte betaalde baan. Het is zover. We hebben allemaal wel de berichten gelezen over onbevoegde leraren die als invaller werken. Dat is allemaal erg vervelend natuurlijk, maar wel een geluk bij een ongeluk voor mensen zoals ik. Student leraarbasisonderwijs zonder inkomen (aangezien ik volgend jaar overstap naar de deeltijd). Een student die graag een bijbaantje wil in het gekozen werkveld en maar niets kan krijgen. Deze student heeft het dus eindelijk voor elkaar, invallen maar.

Vriendschap en liefde

#19 Een hele dag overal “ja” op zeggen

Dit doel heb ik nog niet uitgevoerd, maar wel besproken op het IKVW voorbereidingsweekend. Een hele dag ja zeggen op elke vraag die je krijgt (binnen bepaalde grenzen natuurlijk). Ik wil deze dag uitvoeren zonder dat iemand weet dat ik dit doe, om misbruik te voorkomen, maar wel op een dag dat ik geacht word om buiten mijn comfort zone te stappen.

Lezen en kijken

#60 26 films kijken beginnend met elke letter van het alfabet

Dit vind ik gewoon een fantastisch doel. Films kijken omdat het moet. Ik ben al een heel eind, maar de nare letters blijven over. Iemand nog leuke film tips? Het liefst films die beschikbaar zijn op Netflix!

Gezondheid

#90 Mijn lichaam verbeteren

Ik ben heel hard bezig geweest om mijn lichaam te verbeteren. Ik ben sinds maart bezig met het Fodmap dieet (voor mijn PDS), ik ben gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. Dat laatste moest wel, omdat mijn fiets was gestolen. Ik ben zoveel gaan lopen dat mijn schoenen kapot getrapt zijn!
Ik ben meer dan 10 kilo kwijt, op naar een “gezond” lichaam!