Kleine kinderen hebben vaak de grootste dromen. De een wil dolfijnenverzorgster worden, terwijl de ander droomt van een leven als koning of prinses. Ik wilde net als mijn moeder ballerina zijn. Het leek mij geweldig om hele dagen te dansen en aan grote voorstellingen mee te doen. Ook Zayne heeft inmiddels de grootste dromen, waar ik als moeder nog niet zo’n fan van ben. Gelukkig blijft het nu vooral nog bij kinderpyjama’s en brandweerpakken in plaats van een echt uniform!

astronaut kind


Van politieman tot Ajax-speler

Zayne is nog niet eens drie en heeft zijn toekomst nu al helemaal gepland. Als zijn oom er is wil hij het liefst heel de dag breakdancen én als Brandweerman Sam op televisie is, doet hij in zijn brandweerpak alle bewegingen na. Gelukkig blijft het nu nog alleen bij meezingen en het uitblazen van kaarsjes. Ook de politie is favoriet. Hij heeft in zijn politiepyjama van PePa Ondermode namelijk al heel wat boeven gevangen en ook ik moet af en toe uitkijken dat ik niet in de boeien word geslagen. Als ik even niet oplet vangt hij me namelijk met de slangen van mijn sondevoeding en neemt mij aan de paal mee naar zijn kamer. Daar word ik opsloten alsof ik in de gevangenis zit.

kind

Ondanks alle gevaarlijke beroepen is er eigenlijk maar een beroep dat ik totaal niet zie zitten. Het liefst wil Zayne namelijk Ajax- speler worden. Hij loopt constant in zijn Ajax pakjes en ons huis verandert regelmatig in een voetbalveld. Als groot Feyenoordfan vind ik dat natuurlijk niet zo’n goed idee. Natuurlijk moet de kleine alleskunner zelf weten wat hij wordt, maar mijn favoriet is toch wel dokter. Niet omdat hij dan een goed salaris heeft (leuk voor een vakantiehuis op Curaçao later), maar meer omdat het ontzettend goed bij hem past. Hij is altijd bezig met ‘mama beter maken’ en ook nog eens ontzettend zorgzaam!

politie kind

Kinderpyjama’s

Zelf hou ik enorm van mooie pyjama’s en chillkleding. Zo kan ik comfort en stijl toch nog een beetje combineren en lig ik er ook in het ziekenhuis mooi bij. Ik ben echter niet de enige in huis met een flinke collectie pyjama’s, ook Zayne heeft inmiddels een flinke plank vol en kan dus elke nacht over een nieuw beroep dromen. Heeft jouw zoontje of dochter ook de grootste dromen? Bij PePa Ondermode vind je op de Haagse markt of in de webshop de leukste kinderpyjama’s. Zo heeft Zayne een politie– en twee astronauten pyjama’s en ook voor meiden is er heel wat keus. Wat wil jouw kindje later worden?

astronaut kind