Oh was ik maar weer dertien. Poster boven mij bed van mijn grote idolen. George Michael, Madonna, Take that. Hun muziek de hele dag uit mijn boxen of koptelefoon. Alle teksten uit mijn hoofd en dromen van kaartjes voor hun concert. Oh was ik nog maar dertien, of eigenlijk toch maar niet.

Want ook al heb ik geen posters meer boven mijn bed omdat mijn wederhelft dat niet zo’n strak plan vond, is er verder niet zo heel veel veranderd. De muziek staat hier nog steeds heel de dag aan en de teksten weet ik nog steeds woord voor woord. En dromen over concertkaartjes doe ik al lang niet meer. Ik koop ze uiteindelijk toch. Afgelopen zaterdag was Robbie Williams aan de beurt.

Mini-playbackshow

Maar vorige week gebeurde er iets. We weten allemaal dat concertkaartjes niet meer de prijs hebben van dertig jaar geleden. De heer des huizes ging ooit naar Queen voor 25 Gulden. Daar kom je tegenwoordig de parkeerplaats nog niet voor af. Maar 100 Euro is nu meer de norm. En gelukkig kan ik het me veroorloven dus zaterdag was de tweede keer in zes maanden dat ik Robbie live heb gezien.

Al sinds ik vier jaar ben draai ik de muziek van Madonna. Menig playback-show evenement bij ons in de gemeente stond ik op het podium met mijn tule rok en een handschoen van kant mee te dansen en zingen met madonna. Ooit ging ik naar haar toe vertelde ik mezelf regelmatig. Ooit….. En nu gaat ze haar “laatste” wereldtour doen. Madonna, de performer die eerlijk gezegd niet waanzinnig live live kan zingen maar haar show maakt dat meestal meer dan goed. Dus in spanning wachtte ik op de prijzen van de kaartjes.

Madonna The celebration Tour

Staanplaatsen vanaf 200 euro! Ik heb nog gekeken naar de goedkoopste kaartjes, maar dan zit je echt met je hoofd tegen het plafond aan van de zaal. Ik ga van de week nog maar eens de documentaire kijken va haar afgelopen tours en dan zet ik het geluid wel heel hard. Sorry buren! Ik zag wel dat het zo snel was uitverkocht dat er een tweede komt. Dus lieve mensen die wel gaan, mijn verzoek maak veel filmpjes en zet ze dan op Instagram, Tiktok of You-tube. Veel liefs van de thuisblijvers.