Mijn lieve kind,

Het spijt me.

Het spijt me dat ik er soms niet genoeg voor je kan zijn. Sommige dagen, de dagen dat mijn pijn zo heftig is, dan heb ik al mijn energie nodig om te herstellen zodat ik er weer voor jou kan zijn..
Die dagen zijn niet leuk. Op zulke dagen ben ik soms wat afgesloten, minder oplettend, en heb ik soms een kort lontje.
Bijvoorbeeld als je een schone luier nodig hebt en jij er een heel spel van maakt waarbij je continu weg duikt, helaas heb ik er op zulke dagen te weinig energie voor.

Wegduiken 


Op zulke dagen kan ik eigenlijk niks anders dan onder een deken op de bank liggen en mezelf afsluiten. Iets wat totaal niet eerlijk is. En nu klinkt het heel heftig, alsof ik niet voor je kan zorgen, maar als ik zo’n dag heb en jij bent thuis ga ik alsnog over mijn grenzen heen waar nodig. Daarnaast is er dan ook altijd papa of een van de opa’s en oma’s om een handje te helpen. Dus aan aandacht is er geen te kort.

Het voelt als falen


Ik voel me soms gewoon falen omdat ik dan leuke dingen met jou wil doen maar dat lukt dan gewoonweg niet..
Ik doe elke dag mijn best om de moeder te zijn voor jou die je verdiend, helaas werkt het niet elke dag zoals ik wil voor jou.

Mama is ziek..

Laatste maanden is het zwaar voor me, en op de momenten dat je niet thuis bent lig ik vooral op de bank zodat mijn lichaam kan vechten om weer iets beter te worden.
Helaas ben jij goed in verbanden leggen en toen je van de week met opa en oma aan tafel zat zei je: mama is ziek, mama gaat dood…Slik…

Meerdere opmerkingen

Geen idee hoe je erbij kwam, wij praten expres niet over zulke dingen waar jij bij bent omdat je mega slim bent. Op school weten ze ook niet hoe je erbij komt en opa en oma hebben het er ook niet over gehad. Wel weten we dat jij je zorgen maakt. Je heb namelijk laatst ook tegen papa gezegd: mama slangetje he papa? Waarop papa zei: nee die is alweer weg Zayne. En gisteravond toen ik je naar bed bracht zei je ook een aantal keer dat ik ziek ben. Ik vroeg je of je dat erg vond, waarop je nee zei. Maar toch ben je er druk mee bezig.

Als ik iets erg vind, en mezelf kwalijk neem, is dat jij je zorgen maakt terwijl je daar helemaal niet mee bezig moet zijn als je 2 jaar en 4 maanden oud bent…

Zolang je maar weet dat ik zoveel van je hou, en werkelijk alles voor je zou doen! Dat ik ben er altijd voor je om te luisteren naar je verhalen en je problemen.

Samen overwinnen wij alles❤️