Als een kleintje geboren word krijg en koop je veel kleren! Wij, Esli en ik maar ook oma Ellen, houden erg van shoppen! Esli en ik hadden al behoorlijk wat gekocht voordat Zayne geboren was. Ze raden dan aan om maatje 50/56 te kopen.. Dit paste Zayne natuurlijk echt NIET!

Hij paste maat 42/44 toen hij geboren was. Oma Ellen was voorbereid op een te vroeg geboren kindje en had schijnbaar al 2 weken kleertjes in de auto liggen. Toen de gynaecoloog begon over eventueel de baby halen is “oma/mama” naar de auto gegaan om een kado te halen, een pakketje met kleertjes in maat 44! Van te voren hadden we al online gezocht naar prematuur kleding maar hier was maar weinig te vinden. Noppies verkoopt vanaf maat 42/44. Via de zusters en overige “vroeg bevallen” hoorde we dat C&A ook kleine maatjes verkoopt, dus beval jij binnenkort, onthoud deze tip!

IMG_8166

IMG_8170

Dit pakje en mutsje zijn van Noppies, maat 44, en dit had hij de eerste dag aan! Het is donkerblauw met wit gestreept en dit vind ik hem persoonlijk erg lief staan bij zijn lichte huidkleur.

IMG_8175Broekje, vestje en mutsje is van Noppies, het dubbelgeslagen vestje is lichtblauw met wit gestreept. de broek heeft een hoge en brede band waardoor er geen rompertje te zien is als het vestje iets hoger zit, tevens zit dit mooi over de luier heen. Tevens is dit unisex.

IMG_8173Het rompertje en broekje is van Noppies, mintgroen met een grijs touwtje en omslagpijpje en witte sterretjes. Esli en ik zijn gek op mintgroen, dit zie je dan ook overal bij ons terug, in de kamer, maxi cosi en ook in kleding! Ook dit is unisex!

IMG_8183Dit pakje hebben we gehad van Esli zijn collega’s, ik vind het zo lief! Een wit shirtjes met een grote B en een sterretje er op en een lief knoopje bij de rechtermouw zodat je het makkelijker over het hoofdje krijgt. Daarbij een lief grijs broekje met een soort van “nep zakken” en op het shirtje en broekje een oranje label van het merk: Bess in maat 50.

IMG_8193Dit mintgroene shirtje met de tekst: “Je suis un petit voyou”, dit betekend: ik ben een kleine gangster, is van de website Kiabi. Op Kiabi.nl kun je lieve, leuke en goed geprijsde kleding voor kinderen kopen. Het is dezelfde kwaliteit als H&M, dit shirtje kocht ik voor 2 euro!

IMG_8189Dit setje is ook van Kiabi, een shirtje met de tekst: “Paint in black” en een stoere “biker pants”.Dit setje koste 15 euro. Daarnaast ligt een speenkoord in de vorm van een bowtie van het merk Z8.

IMG_8194

IMG_8196Het stoere bospakje met een hoge hoed en mustache print is van Name It en hebben wij gekregen tijdens mijn zwangerschap van de buurvrouw van esli, is het niet een super stoer pakje?

IMG_8187Hoe leuk is dit bospakje van Z8?! Dit was het eerste wat Esli en ik in ons handen hadden toen ik net wist dat ik zwanger was, later heb ik dit dan ook gekocht voor als Zayne geboren werd als eerste pakje.. Helaas liep dat even iets anders haha! Daarnaast ligt het leuke speenkoord van Z8.
IMG_8176

IMG_8208

Deze shirts met de tekst: “Let’s dance baby” & “Hip Hop Hooray” hebben wij voor de babyshower gehad samen met de bowtie.

 

Vond jij het leuk om een klein kijkje te nemen in Zayne zijn kledingkast? Laat ons dat dan nu weten via een reactie! Wie weet doen we er binnenkort nog een! Aangezien dit kind natuurlijk 0,0 kleding heeft ..  😛 

 

XOXO STEPHANIE LOGO BLAUW

IMG_7795