Hey guys!

Afgelopen zaterdag was ik jarig. Deze verjaardag heb ik afgelopen vrijdag met wat vrienden gevierd door uit te gaan. Voordat wij weggingen, kreeg ik van Denise en Kevin een onwijs leuk boek genaamd: ‘Once upon a time I was..’. Dit boek staat vol met leuke vragen van jouw jeugd tot aan dingen die jou blij maken, wat jouw favorieten en wat jouw tegenstellingen zijn, etc! Mij leek het leuk om hier wat vragen uit te pikken, zodat jullie mij wat beter kunnen leren kennen.

Mijn naam is:
Stéphanie Avril Rubilla Harmsen

Mijn geboortedatum is:
31 oktober 1991

Mijn favoriete herinnering aan vroeger is:
Het was zomer. Samen met vriendinnetje Carlijn, zaten wij naar de vissen in de vijver te kijken. Mijn broertje, toen nog geen 4 jaar oud, kwam erbij zitten. Hij vond het grappig om mij de vijver in te duwen.. en daarna zijn handje uit te steken om mij er weer uit te helpen! Op dat moment was ik gigantisch boos, maar nu vind ik het toch wel erg grappig!

Toen mijn ouders mij opvoedden, waren ze:
Liefdevol, volhoudend, streng, zorgzaam en open. Wat ik altijd erg goed aan deze opvoeding vond is, dat onze ouders altijd uitlegden waarom iets wel of niet kon. Dat overal een consequentie aan vast zit als iets niet kan.

Mijn favoriete herinnering aan mijn vader:
Tussen de middag dansen met papa in de woonkamer. Ik mocht dan op zijn tenen staan! En niet te vergeten: dat ik altijd, na het toetje, op zijn schoot kroop om te knuffelen met papa.

Mijn favoriete knuffel:
Dat kan natuurlijk niemand of niets anders zijn dan Tijgertje! Tijgertje heb ik vóór mijn geboorte gehad van Ben, een vriend van mijn mama. Tot op de dag van vandaag ligt Tijgertje nog steeds bij mij in bed!

Had ik huisdieren toen ik klein was? 
Wij hadden twee poezen: Drupje en Dondertje. Deze poezen waren zwarte poezen met hier en daar een wit vlekje. Vraag mij niet wie de namen verzonnen heeft..

Mijn eerste bijbaantje was:
De bakkerij van de Super de Boer. Wat was dit rampzalig! Vanaf het moment dat ik mij voor kwam stellen, wilde een collega zich niet eens omdraaien om mij een hand te geven. Ik kreeg zelfs een paar maanden later een brood naar mijn hoofd geslingerd. Wij praten hier overigens over een vrouw van toentertijd 50 jaar.. Hierna was ik klaar met haar en werd ik overgeplaatst naar de kassa, niet lang voor ik ergens anders aan het werk ging.

Mijn favoriete herinnering qua liefde is:
Met Valentijn, 4 jaar geleden, toen Esli mij mee uit eten nam. Als verrassing reden wij naar de Harbour Club in Rotterdam. De auto werd weggereden, toen hebben wij heerlijk gegeten en kreeg ik een prachtige zacht rosé roos, die nog 3 weken gestaan heeft!

Hoe ga ik om met tegenslagen?
Ik ben een enorme denker. Ik overanalyseer alles. Maar gelukkig is tevens één van mijn sterkste punten, dat ik heel snel op zoek ga naar oplossingen. Soms zelfs nog voor ik echt over het probleem heb nagedacht.

Als ik iets in deze wereld zou kunnen veranderen is dat:
Mensen, die chronisch ziek zijn, laten weten dat zij niet alleen zijn, ook al voelt dat soms zo.

XOXO STEPHANIE LOGO