Soms,als je een flinke dip hebt, moet je weer even veel leuke dingen gaan doen, dat houdt je op de been! Met dat in mijn achterhoofd ben ik leuke dingen gaan plannen.

Zaterdag

Afgelopen zaterdag zijn wij, bij onwijs goede vrienden van ons, naar hun nieuw geboren, prachtige dochtertje gaan kijken. Nu is het altijd leuk om deze vrienden weer te zien, maar dit was extra speciaal!

Rond half zes zijn wij doorgereden naar mijn ouders en zijn wij lekker gaan eten. Mijn moeder had verse linzensoep, gevulde paprika’s met rijst, maïs en gehakt gemaakt. Mama had erg haar best gedaan! Wat was het lekker!

Hierna hebben wij gezellig samen met mijn ouders op de bank, een oude James Bond film gekeken. Momenteel komen er veel van deze films op de televisie. Lekker kopje thee, plaidje en Pluisje als knuffeltje naast me. Helemaal heerlijk. Thuis missen wij allebei een bad en daarom ging Esli, voor hij naar huis ging, lekker even relaxen. Nadat hij weg was ben ik twee uur in het bad gaan liggen, af en toe een beetje warm water erbij, filmpje erbij en kaarsje aan. Dat is voor mij ultiem genieten. Esli moest gewoon werken. Ik bleef een nachtje slapen, want ik had de volgende dag een lunchdate met mama!

Zondag

Op zondag heb ik in de ochtend heerlijk gerelaxt met een boek. Daarna zijn wij gaan ontbijten en ons klaar gaan maken om naar Ikea te gaan. Mama had een nieuw kussen nodig en ik kon het natuurlijk niet laten om weer van alles te kopen: nieuwe rode wijnglazen, mini cactussen en onderlakens.

Hierna zijn wij doorgereden naar Zoetermeer om Pluisje af te zetten. Wij wilden namelijk nog even het centrum van Zoetermeer in. Eerst zijn wij gaan lunchen bij Bagels & Beans. Mijn moeder nam een lekkere zalmsalade en ik nam een bagel met geitenkaas, walnoten en honing! Wat was dit lekker! Verder had mijn moeder nog een koffie besteld. Dit is normaal niet heel bijzonder, maar Bagels & Beans hadden in de AD top gestaan voor de beste koffie! Ik nam lekker verse Jus d’Orange.

Ik was ondertussen erg moe geworden en daarom besloten wij, in plaats van door heel het centrum van Zoetermeer te slenteren, boodschappen te doen bij de AH. Mijn moeder wilde voor mij koken, dus dat werd andijviestamppot met uitjes, gebakken tomaat en bacon reepjes.

Maandag

Afgelopen April was Esli jarig, toen wist hij niet goed wat hij wilde voor zijn verjaardag, daarom hadden wij het uitgesteld. Inmiddels was hij er over uit, hij wilde een nieuwe winterjas! Hij stelde voor om gezellig samen een dagje naar Amsterdam te gaan op zijn vrije dag. Vandaag was het dan ook zo ver! Samen zijn we met de auto naar Sloterdijk gereden en hadden daar op de P&R de auto geparkeerd.IMG_3150

Hier hebben we de metro gepakt naar Centraal en zijn we vanaf daar de stad ingelopen. We wilde graag een goede winterjas, geen H&M, Zara etc. Zo hebben we heel veel winkels gehad. Bij de bijenkorf vonden we een leuke van Scotch en Soda maar dit was hem toch niet helemaal. Hierna zijn we doorgelopen en kregen we een beetje trek.

 

We zijn om 2 uur gaan lunchen bij het Esprit cafe. Esli nam een broodje met kaas, ham, sla en pesto en ik had een salade met tonijn, olijven, komkommer, tomaat, boontjes en een lekkere mosterd dressing. We zijn de kalverstraat doorgelopen naar het Leidsche plein gegaan. We hadden nog een paar jassen gepast bij IKKS maar dit was het toch niet helemaal. Op naar de 9 straatjes, we zagen een kleine mannen boetiek “Huds” en hier hebben  we de winnaar gevonden! Een mooie groene Parka van Selected Homme.

IMG_3169Na Huds zijn we langs Costes gelopen, voor wie het niet weet, Costes is een onderdeel van The Sting. Hier werkt Esli zijn oude collega en daar zijn we even gedag gaan zeggen.

Een week geleden heeft Esli een contest gewonnen op zijn werk onder de werknemers, de mooiste outfit van The Sting en de mooiste foto. Hiermee heeft hij een tegoedbon van 150 euro gewonnen!  Dus hebben we nog een mooie trui en broek gekocht.

 

Nu lig ik lekker te rusten op de bank en bij te komen!

XOXO STEPHANIE LOGO BLAUW

IMG_2669