Vandaag is het weer 14 februari: de dag van de liefde! De romantische cadeautips vliegen je om de oren, winkels pakken groots uit en restaurants worden overspoeld door happy couples. Ik vier Valentijnsdag dit jaar voor de vierde of vijfde keer alleen en maak tijd voor een avondje self love. Want zeg nou zelf.. Liefde kun je ook voor jezelf hebben, toch? Ben jij ook single met Valentijn of heb je wat 18+ tips nodig om de winter door te komen? In deze blog lees je hoe je als single toch aan je trekken komt.

Satisfyer Pro 2

Ben jij single met Valentijn en verlang jij naar een orgasme die uit je tenen komt? Dan stellen wij je graag voor aan de Satisfyer Pro 2 Next Generation. Een van de populairste speeltjes van dit moment en het bewijs dat een goede vibrator niet op een enorme fluorescerende piemel hoeft te lijken.

De Satisfyer Pro 2 heeft een mooi design en ligt lekker in de hand. Maar dit is niet wat de Satisfyer zo bijzonder maakt. De Satisfyer Pro 2 is een luchtdruk vibrator en stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven. En dit allemaal zonder direct contact te maken met de huid. Het siliconen kapje omhult de clitoris en zuigt hem vervolgens zachtjes naar binnen. Hou jij van afwisseling? De elf verschillende luchtdrukstanden zorgen dat je zelf bepaalt wanneer jij jouw orgasme bereikt.

Vibrator met app: Monster Pub Whale

Heb jij wel een partner maar woont diegene ver weg of kunnen jullie dit jaar niet samen zijn? Ook dan is er een oplossing. Voor de Monster Pub maakt het niet uit of je partner naast je ligt of op duizenden kilometers afstand is. Een orgasme is hoe dan ook gegarandeerd. De Monster Pub Whale is een kleine vibrator die een staart van een walvis heeft. Door deze wijde staart komt de vibrator beter tegen de clitoris aan en brengt hij je sneller tot een nieuw hoogtepunt. 

De vibrator is zowel met als zonder een app te besturen. Zo kan je partner, zelfs op afstand, zorgen dat je een leuke avond hebt. Natuurlijk heeft deze vibrator nog veel meer voordelen. Hij heeft verschillende standjes, kan in bad gebruikt worden en werkt stimulerend voor de tepels, vagina en clitoris. Ben jij single en toch heel benieuwd naar deze vibrator? Niet getreurd! Er bestaat namelijk een app waar duizenden vrouwen hun favoriete vibratie instelling delen. Proberen kan geen kwaad!

Dildo

Ben jij graag in controle maar krijg je al snel een lamme arm als je jezelf verwent? Dan hebben wij de gouden tip. Er zijn namelijk heel wat dildo’s die je met een zuignap aan de muur of aan de vloer kunt plakken. Zo pak je zelf de regie en kun je zelf naar een hoogtepunt toe werken. Nog een hand over? Gebruik die dan om je clitoris te stimuleren. Misschien wel met behulp van de Satisfyer?