Al vanaf dat ik de boeken van Carry Slee leerde kennen waren mijn bibliotheekpas en ik beste vriendinnen. Ik vind het heerlijk om me lekker terug te trekken in bed of op de bank en ik kan uren of dagen achter elkaar doorlezen. Voor ik mijn TPAIT operatie heb ik gigantisch veel boeken gedownload zodat ik op mijn telefoon lekker kon lezen zodra ik mij daar weer goed genoeg voor voelde. Ik heb inmiddels een Rakuten Kobo abonnement genomen en ik ben daar echt blij mee. Het kost wel een hoop geld vind ik, namelijk 15 euro per maand. Maar als je de boeken moet kopen dan heb je het geld er binnen één of twee boeken zo uit. In deze serie ga ik de boeken delen die ik de afgelopen tijd gelezen heb en of het een aanrader is! Lees jij met mij mee?

* Al deze boeken zijn te lezen via Kobo Rekuten te lezen, dit is geen gesponsorde blog.

Ik ben echt van de romans, dus ik zeg bereid je alvast voor op liefde, drama, seks & een hele hoop problemen!

Serie 1: “Verkeerd” van LP Lovell & SJ Cole

Deze serie gaat over Jude Pearson & Victoria. Victoria werkt in het ziekenhuis en heeft een relatie met een andere arts, tot er ineens een vreemd figuur op de stoep staat en ze erachter komt dat de arts met een zeer vooraanstaande en bekende familie schulden heeft. Flinke schulden. Hij heeft op dat moment het geld niet en geeft haar mee als onderpand, tegen haar zin. Jude Pearson, een beruchte crimineel waar bijna niemand het gezicht ooit van gezien heeft is boos dat één van zijn medewerkers haar meegenomen heeft als onderpand. Hij moet haar niet willen, of zou het toch zo kunnen zijn dat hij zich tot haar aangetrokken voelt?

Een verhaal waar niets is wat het lijkt, maar wat alles wat verkeerd moet zijn toch wel goed blijkt te zijn..

Van deze serie zijn er 4 boeken:

 1. Verkeerd
 2. Vergelding
 3. Verbonden
 4. Verzet

De boeken zijn geschreven door LP Lovell & SJ Cole, klik hier voor de link naar de boeken.

Serie 2: “King” van T.M Frazier

In deze serie lees je over de vriendengroep van King. King is een beruchte crimineel die net uit de gevangenis komt. Zijn vrienden organiseren een feestje voor hem en diezelfde avond leert hij Doe kennen, Jane Doe. Doe is hongerig, wanhopig maar vooral dakloos. Ze wordt wakker op straat en heeft geen flauw idee meer wie zij is. Ze leert Nikki kennen, een verslaafde jonge meid die regelmatig seks heeft voor een slaapplek en drugs met bikers. Na veel wikken en wegen gaat Doe toch maar met Nikki mee omdat haar maag veel te veel rommelt. Ze leert Beer kennen op het feest, één van de beste vrienden van King. Beer wilt Doe niet voor zichzelf maar wilt haar aan King geven voor een extra “welcome home” gift. Maar zodra ze Kings ogen ziet is ze verkocht….

Dit is geen lief en zoetsappig boek. Het gaat over drugs, geweld, misbruik, mishandeling, moord en doodslag.

Van deze serie zijn er 8 boeken:

 1. King
 2. Tyrant
 3. Thia
 4. Bear
 5. Rage
 6. Preppy deel 1: Hij zal je verraden
 7. Preppy deel 2: Hij zal je verlossen
 8. Preppy deel 3: Hij zal je vernietigen

Deze boeken zijn geschreven door T.M Frazier, klik hier voor de link naar de boeken.

Serie 3 en 4: “Soulmate” & “Dit is” van Shanna Bell

Dit verhaal, verhalen moet ik zeggen gaat over ijshockey. Ook al heb je helemaal niets met ijshockey blijft het een geweldige serie. Het verhaal begint allemaal met de grote ster van de NHL, arrogant en vréselijk sexy Cooper Stone en Parker. Parker haar wereld staat op zijn kop als zij haar man,James, vrijend aantreft met zijn assistente. De man waarmee zij al sinds haar jeugd mee samen is en kinderen mee heeft. Met behulp van haar beste vriendin en haar lieve kinderen pakt zij haar leven weer op en focust zij zich helemaal op de ijshal. Cooper komt trainen bij Parker en al snel neemt hij haar hele leven over…

In deze serie begint het verhaal met Cooper Stone en Parker, maar daarna gaat het over in het verhaal van hun kinderen.

Van deze serie zijn er van “Soulmate” 4 boeken en van “Dit is” 2 boeken.

Soulmate:

 1. Onafwendbaar (Cooper Stone & Parker)
 2. Onafscheidelijk (Matthew Grant & Karrie)
 3. Onweerstaanbaar (Max Horton & Allison Grant)
 4. Onvoorspelbaar (Zack & Denise)

Dit is:

 1. Waanzin (Zara Stone & Evan Richards)
 2. Wild (Zoe & Viktor)

De boeken in deze serie zijn geschreven door Shanna Bell. Klik hier voor de link naar de boeken.

Kan jij niet wachten en wil je alvast meer tips voor boeken? Hier kan je verder lezen!