Zoals jullie al begrepen hebben heb ik dus vaak pijn, maar wat helpt nou om de pijn te verzachten? Ik heb zelf altijd een bepaald ritme die mij er doorheen sleept. Ik dacht dat het wel leuk was om hier een lijstje met tips van te maken nadat we op Instagram het hier over hadden met een aantal meiden. Mochten jullie nog aanvullingen hebben, laat ze dan vooral even achter in een reactie!

De tips

 • Een kruik
 • Leuke, vrolijke pyjama’s en zachte fleece sokken, je weet wel, die anti slip sokken?
 • Droog shampoo, voor als je je te ziek voelt om te douchen en geen vies haar wilt hebben!
 • Een grote voorraad snoepjes, en voor degene die het mogen, CHOCOLADE! want waar kan je beter je pijn mee weg eten als chocolade? niks dus.
 • Flesjes water, voor als je niet je bed uit kan komen en niet moeilijk hoeft te doen met glazen in je bed.
 • Een “V” kussen, ja, een kussen die eigenlijk bestemd zijn voor baby’s of single vrouwen ;).. Dit kussen is absoluut mijn grootste favoriet (gelukkig heeft mijn vriend mij al vergeven!). Hier kan je helemaal inkruipen en het maakt het in bed liggen makkelijker.
 • Afleiding, een hobby, een spelletje op je telefoon, films & series, Instagram, Facebook etc.
 • (Bubbel) Bad of warme douche, het warme water verzacht bij mij altijd de pijn!
 • Boeken, ik ben gek op lezen, heel even in iemands anders huid kruipen en niet met je eigen problemen bezig zijn.
 • Medicijnen, mag natuurlijk ook niet ontbreken.
 • Ice pack, dit is ideaal voor mensen met migraine.

Mochten jullie nog aanvullingen hebben, laat ze dan vooral even achter in een reactie!

 

 

tip pot
Pin jij deze blog op op jouw Pinterest bord?