Een poosje geleden werden wij benaderd door Footway of wij schoenen wilde uitzoeken, en ik als girly girl vond dat natuurlijk géén probleem!

Footway website

Op de Footway website kan je aangeven of je voor dames, heren of kinder schoenen wilt kijken, je voert direct je schoenmaat in en dan kom je op de volgende pagina waar je kunt kiezen uit verschillende categorieën. Zoals bijvoorbeeld kisten & boots, lage schoenen, sneakers & sportschoenen, sandalen & sloffen, laarzen & enkellaarzen en als laatste hakken. Aangezien het zomer is koos ik voor twee paar sneakers die perfect zijn voor de zomer en eventueel voor festivals. Hierna wordt het opgestuurd via DPD en is het zo bij jou thuis! Indien je een te kleine maat hebt en je ze wilt ruilen dan plak je de sticker die bijgeleverd in de zak zit, je maakt een telefonische afspraak met DPD en ze komen de schoenen weer thuis bij jou ophalen! Ideaal toch?

Vans

Toen ik nog erg jong was, beter gezegd op de basisschool zat, kreeg ik mijn eerste paar Vans, namelijk de hoge Old Skool versie licht roze met wit geblokt en in het roze zaten kleine witte skulls als ik het me goed herinner, ik was er verliefd op! Momenteel zijn ze weer helemaal hot en zie je ze overal voorbij komen. Normaal is dit dan voor mij een  reden om het juist niet te doen. Maar ik was echt opzoek naar een schoen die ik ook onder high waist pantalons aankan en op vele manieren kan stylen, en dit is met deze schoen wel echt het geval!

footway

footway

Adidas Stan Smith

Naast zwarte schoenen was ik ook echt opzoek naar een paar leuke nette witte sneakers die ook leuk onder een rokje of jurkje te dragen zijn. Deze hebben een touch of color door het groen op de achterkant van de schoen en in dezelfde kleur het logo op de flap onder de veters. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze schoenen iets minder vaak draag dan de zwarte, maar dit komt omdat ik altijd standaard naar zwart grijp op de een of andere manier. Wat een super leuke manier is om ze te dragen is door bijvoorbeeld je spijkerbroek op te rollen en een leuk enkelbandje om je enkel te dragen in combinatie met deze Footway sneakers.  Dit is heel vrouwelijk en het trekt gelijk de aandacht naar de schoen, dit is iets wat ik zeker ga doen deze zomer!

footway

footway

footway

Kijk voor meer Fashion looks hier!