Afgelopen zomer was Esli de ceremoniemeester van de bruiloft van onze goede vrienden Shiraz en Lisanne, een kleine 2,5 maand geleden gingen wij bij hun foto’s kijken van de bruiloft en toen begon dit…

Cadeau

Wij zaten op de bank, en nadat we de foto’s gekeken hadden kreeg Esli een kaart en daarnaast een klein doosje in de vorm van een koffer. In de kaart stond geschreven hoe blij ze zijn geweest met Esli als ceremoniemeester en hoe dankbaar ze zijn dat hij hun zoveel geholpen heeft.  Hierna mocht Esli het koffertje openen en daar zat een klein kaartje in. Es heeft de nacht van de bruiloft op de locatie op een leeggelopen luchtbed geslapen en daarom wilde zij, en natuurlijk vanwege de rest, ons een weekend weg sturen. Wij mochten kiezen of we Zayne mee zouden nemen tijdens het weekend weg of dat wij met zijn tweetjes weg zouden gaan. Omdat we een nacht zouden gaan hebben we gekozen dat Zayne bij opa en oma zou gaan logeren zodat wij de avond ook nog wat leuks konden gaan doen in plaats van op de hotelkamer doorbrengen omdat Zayne zou slapen. 

Op naar….

In deze video zie je dat wij in de auto zitten, wij hadden de woensdag ervoor tijdens mijn verjaardag een grote mand met lekkere dingen voor in het hotel gekregen en wat kaarten er in. Op alle enveloppen stonden andere dingen. In kaart 1 kregen wij de vraag of wij er al zin in hadden, nogmaals dat zij heel dankbaar zijn en dat wij een date night en een chill outfit mee moesten nemen. Maar ook dat wij om 11 uur in de auto moesten zitten.  In de kaarten zaten verschillende dingen verstopt, in kaart 2 bijvoorbeeld geld om de auto vol te tanken, en in kaart 3 een kaartje van Stolen Goods, het bedrijf van onder andere Shiraz, waarmee wij moesten betalen bij het restaurant waar wij gingen lunchen. 

Video

Wil jij nog meer weten? Ik ga niks meer verklappen, klik nu maar gewoon op die video hierboven!!

 

View this post on Instagram

DETERMINED. ✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️ ✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️ Outfit?: Sweater: @jewelstoreandmore Leather skirt: @jewelstoreandmore Boots: @jewelstoreandmore Sunglasses: Art&jack Hair: @peterbrouwerhair ✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️ ✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️ #justliveblognl #justliveblogbystephanie #chronicillness #chronicpain #chronicallyill #chronicfatigue #love #pancreas #chronicpancreatitis #pancreatitis #whipplesurgery #selfie #makeup #makeuponpoint #makeuponfleek #morphebrushes #spoonie #spoonielife #chronicallyfabulous #chronicallyfighting #fashion #ootd #blog #blogger #influencer #dutchblogger #girlboss

A post shared by Stephanie Juliana-Harmsen (@justliveblogbystephanie) on

 

Lieve Shiraz, lieve Lisanne,
Wat zijn wij jullie dankbaar… Er zijn geen woorden voor hoe dankbaar wij zijn, dat jullie dit weekend voor ons geregeld hebben. Zoveel liefde die wij vanuit jullie gevoeld hebben. Juist ook dat jullie dit geregeld hebben, omdat wij zo weinig tijd doorbrengen met elkaar. Tijd om echt even over andere dingen met elkaar te praten, een stad te bezoeken en gewoonweg even alles los te laten en te genieten zoals een “normaal” mens kan doen. Even geen stress van ziek zijn, een kindje waar je op mag letten (dit is geen moeten),hondje die uitgelaten moet worden of huishouden dat gedaan moet worden. De manier waarop jullie dit gedaan hebben met de kaarten, was geweldig. Het was zo leuk, origineel en ook stiekem een beetje spannend. Weken vroegen wij ons af waar we heen zouden gaan. We noemden plaatsen op wat het zou kunnen worden, maar alles heeft onze stoutste dromen overtroffen.

WE LOVE YOU!