Het kan niemand ontgaan zijn dat Esli en ik allebei een andere achtergrond hebben. Esli komt uit Curaçao en mijn roots liggen in Nederland en Engeland. Wij vinden het daarom extra belangrijk dat Zayne, als hij wat ouder is, zoveel mogelijk van de wereld meekrijgt. Verre reizen kunnen we helaas (nog) niet maken, maar dat neemt niet weg dat we alvast kunnen fantaseren. Ik was daarom blij dat we van wereldkaarten.nl een wereldkaart mochten uitkiezen. In deze blog lees je er alles over!

Altijd als ik wereldkaarten– of een wereldbol zie, denk ik aan alle reizen die ik nog wil maken en de landen waar ik Zayne mee naar toe wil nemen. Als klein meisje al ging ik vaak met mijn ouders op vakantie en ik heb al heel wat landen gezien. Momenteel staat Curaçao al jarenlang bovenaan ons vakantielanden lijstje. We zijn er al een aantal keer geweest en voor ons heeft het alles waar een vakantieland aan moet voldoen. Het feit dat we van het weer kunnen genieten en daarnaast onze familie kunnen zien, maakt het voor ons helemaal af.

Wereldkaart: wat vonden wij ervan?

Er was ontzettend veel keus, wat de beslissing voor een wereldkaart niet makkelijker maakte. Het maken van een beslissing was dan ook het moeilijkste van het proces. Het bestellen is namelijk ontzettend makkelijk en het enige waar we over na moesten denken is het formaat van de kaart en welk materiaal we het liefst willen. Uiteindelijk hebben we voor een wereldkaart met een marmeren achtergrond en gouden landen gekozen. Dit heeft een strakke en luxe uitstraling en past daardoor goed bij de inrichting van ons huis. We weten nog niet goed waar de wereldkaart het mooist uitkomt, dus hebben we het op meerdere plekken in huis geprobeerd. Uiteindelijk vonden we hem op de muur met houtlook behang het best uitkomen. Na mijn bestelling kreeg ik supersnel een bevestiging dat mijn wereldkaart binnen 5 dagen verzonden zou worden.

Over Wereldkaarten.nl

Wat wij tof vonden aan de webshop van wereldkaarten.nl is dat er ontzettend veel keus is. Zo kun je uit verschillende categorieën en materialen kiezen, waardoor er voor elk interieur een passende wereld- of landkaart is. Wij hebben uiteindelijk de keuze gemaakt om voor een houten wereldkaart te gaan, maar hadden ook uit een canvas doek, glas, aluminium of posterpapier kunnen kiezen.