Onlangs kreeg ik een super leuk kerstpakket opgestuurd van de Action. Ik ben er elk jaar altijd weer vroeg bij zodra hun nieuwe kerstspullen in de winkel liggen, omdat ik weet dat als ik tot December wacht alles weg is. Elk jaar komen er wel nieuwe kerstballen bij in onze boom, mooie kaarsen of iets anders. Ik kan er enorm van genieten om lekker door de paden te struinen en te zien wat er nu weer is! Dus toen ik een email kreeg of zij mij een pakket op mochten sturen werd ik dan ook gelijk enthousiast!

Wat zat er allemaal in het pakket?

  • Kaarsen
  • houten huisje
  • kerstballen set van 3
  • chocolade kerstman
  • servetten
  • wit lampjes snoer 500 lampjes
  • kerstsokken
  • makeup setje
  • makeup adventskalender
  • doosje die je onder de boom kan zetten of een kado in kan doen

Chocolade kerstman

kerst

Zayne kan al niet wachten om deze heerlijke chocolade kerstman met kerst te mogen opeten. Van mij mocht hij hem al eerder maar… hij moest wachten van zichzelf tot kerst. Ik vind het altijd weer geweldig om te zien hoe blij kinderen van zoiets kunnen worden. Dat geeft mij herinneringen aan hoe blij ik er zelf van werd toen ik klein was.

Etenswaren kerstballen

kerstbal
Het ijsje
kerstbal
De suikerspin
kerstbal
De cupcake

Dit super leuke set van 3 aan kleine etenswaren kerstballen maakt je boom gelijk weer extra vrolijk. Toevallig had ik dit set zelf al 2 maanden in de keuken liggen voor een klein vriendinnetje van ons die elk jaar weer etenswaren ballen verzameld. Toen ik deze zag moest ik direct aan haar denken en heb ik ze meegenomen! Overigens zijn de meeste ballen die je verder op de foto ziet, met hier en daar een uitzondering, ook van de action!

De houten bakkerij die je zelf in elkaar kan knutselen

kerst houten huisje

Dit super schattige houten knutsel huisje zit nog niet in elkaar. Het zijn houten bladen die je kan uitdrukken en het zelf in elkaar kan zetten samen met 2 vellen melk achtig papier die je achter de ramen kan lijmen. Ik denk dat je hier ongeveer een half uurtje mee bezig bent. Ik was ook nog andere dingen tussendoor aan het doen dus dat duurde wat langer, haha. Daarnaast zitten er leuke bomen bij en dingen om het huis te versieren zoals bijvoorbeeld het hondje en de borden van de bakkerij.

Make-up set

make-up

Dit schattige make-up set is ideaal voor jonge meiden om mee te spelen of als je net begint met make-up. Daarnaast heeft het een super leuk prijsje en is het leuk als kado.

Kerst servetten set van 4 stuks

kerst servetten

Heb jij nog geen servetten om de tafel gezellig te dekken? Hoe leuk zijn deze! Rood met gouden stippen. Geeft helemaal kerst vibes!

Wit kerstverlichting voor binnen en buiten

kerst verlichting

Dit snoer van 500 lampjes is ideaal voor binnen en buiten, het heeft wit licht en verschillende standen. Wij hebben het om Zayne zijn raam gedaan in een vierkant en een kruis in het midden. Daarnaast staan er 3 van zijn knuffels met kerst mutsen onder, een kerst hond met lampjes, het houten huisje en een slinger van jutte met x-mas erop die van Action is van een aantal jaren geleden. De lampjes hebben we met speciale clips voor kerstverlichting op het raam geplakt.

Adventskalender met make-up

avent kalender make-up

Hoe leuk is deze Noorderlicht make-up adventskalender? Elke dag is weer een feestje om de dag mee te beginnen. Ik heb inmiddels eruit gehaald: Een make-up kwastje, een beautyblender, oogschaduw, highlighter, oogpotlood, eye primer, glitter oogschaduw gel, lip scrub siliconen apparaatje, een lipgloss en balm. Ik ben benieuwd wat er de laatste dagen in zit!

Kerstsokken

kerst sokken

Kerst sokken! Perfect voor bij je gekke kersttrui. Zayne wilt deze zo graag aan dat ik deze aan hem beloofd heb!

kerst glitter kaarsen

glitter kaars
zwart glitter kaars

Ik ben gek op de kaarsen van de action, vooral dit grote formaat. Ze ruiken heerlijk, je doet er lang mee én ze zien er super gezellig uit!

Kerst doos

kerst doosje

Dit schattige doosje is super leuk om een kado in te doen of om gezellig met meerdere onder de boom te zetten!

Ik werd hier helemaal vrolijk van!