De afgelopen maanden hebben mijn vriend en ik hard gewerkt om van ons huis een thuis te maken. Natuurlijk zijn er nog heel wat dingen die aangepakt moeten worden, maaarrr het begin is er! Het enige wat nog echt ontbrak, zijn leuke accessoires. Het mailtje van Wereldkaarten.nl waarin stond dat we een wereldkaart mochten uitkiezen, kwam dan ook op precies het goede moment. In deze blog lees je meer over de webshop en zie je welke kaart wij hebben uitgekozen.

Mijn vriend en ik zijn beide gek op reizen en willen het liefst de hele wereld zien. Een wereldkaart is dan ook een perfecte toevoeging aan ons interieur. Het enige nadeel is dat wij best een verschillende smaak hebben. Samen een wereldkaart uitzoeken, zou dan ook een behoorlijke opgave zijn. Ik heb daarom de website van Wereldkaarten.nl goed doorgespit en uiteindelijk vijf wereldkaarten geselecteerd waar ik helemaal weg van ben. Zo had mijn vriend toch nog een beetje inbreng én weet ik zeker dat de wereldkaart helemaal naar mijn smaak is. Win- win situatie! Ook Stephanie had een mooie poster gezien voor de kamer van Zayne, dus die besloot ik erbij te bestellen.

Wereldkaarten.nl

Toen we eenmaal hadden besloten welke kaart we het mooist vonden, ging de rest ontzettend makkelijk. Het bestelproces is simpel en het enige waar je over na hoeft te denken is hoe groot je de kaart wil en welk materiaal je voorkeur heeft. Wij besloten voor een wereldkaart van 40×30 op aluminium te gaan. Dit heeft een strakke uitstraling en past daardoor goed bij ons nederige stulpje. We zijn er nog niet helemaal uit waar we de wereldkaart het liefst willen, dus hebben wij er een ophangsysteem bij genomen. Zo hebben we in ieder geval genoeg opties! Na mijn bestelling kreeg ik netjes een mail dat de bestelling binnen 5 werkdagen verzonden zou worden. Na drie dagen ging de bel al en kon ik mijn pakketje in ontvangst nemen. Superleuk! We hebben er als tijdelijke oplossing nu even voor gekozen om de wereldkaart op de schouw te plaatsen. Zo hebben we gelijk een blikvanger in de woonkamer staan en een kleur voor de rest van onze accessoires bepaalt.

Wij hebben gekozen voor een wereldkaart met honderden lichtpuntjes in de kleuren blauw en oranje. Wat wij heel mooi vinden aan de kaart is dat hij kleurrijk, maar toch heel subtiel is. Met een beetje fantasie lijkt het zelfs op een sterrenhemel. Nog iets waar we allebei gek op zijn! Stephanie heeft voor Zayne een leuke dierenposter uitgekozen. Een goede toevoeging aan het kinderkamertje en leuk voor als hij dieren begint te herkennen.

Over Wereldkaarten.nl

Ben jij gek op reizen of ken je een echte globetrotter? Dan kun je op Wereldkaarten.nl terecht voor mooie accessoires of een passend cadeau. Je kunt in de webshop 50 verschillende wereldkaarten vinden én ook voor stadskaarten, van bijvoorbeeld Amsterdam, ben je bij deze webshop aan het juiste adres. De wereldkaarten zijn onderverdeeld in de categorieën: historisch, gedetailleerd, dieren, zwart wit, hoofdsteden, letters en tekst, trendy en kinderen. Zo wordt het zoeken je erg makkelijk gemaakt en is er voor ieder wat wils.

Alle wereldkaarten kunnen op rustiek hout, canvas, glas, aluminium of op posterpapier besteld worden. Heb je al heel wat onvergetelijke reizen gemaakt of staat er een mooie reis op de planning? Dan kun je met bij te bestellen prikvlaggetjes bijhouden waar je allemaal al bent geweest of kun je makkelijk een roadtrip uit stippelen. Handig! Daarnaast kun je nog veel meer extra’s, zoals: een baklijst, schildersezels en ophangsystemen bestellen.

*deze blog is geschreven in samenwerking met Wereldkaarten.nl