Vorige maand lag er een pakketje in de brievenbus. Ik was uitgekozen door Glamour voor de beautylovers. Je kon jezelf opgeven om een jaar lang elke maand een product van Clinique of Estée Lauder te proberen. Ik, als echte make-up liefhebber, kon deze kans natuurlijk niet laten liggen en ik gaf mezelf hiervoor op!

IMG_7141

Als eerste product kreeg ik de Estée Lauder nagellak, in de kleur Empowered, opgestuurd. Dit is een prachtige rode nagellak met een heel licht gouden glans. Het zit in een prachtig doorzichtig vierkant glazen flesje, met een mooie gouden dop erop. Het logo, van het merk zelf, staat op het flesje.

IMG_7193 (1)

De nagellak is ontwikkeld door de beroemde make-up artist en de creative make-up director, Tom Pecheux. De nagellak is ontwikkeld met de True VisionTechnology, die de kleur buitengewoon mooi maakt. Tom Pecheux combineerde de top trends van vandaag met tijdloze klassiekers. Zijn favoriete kleuren komen uit fotoshoots en van catwalks.

Estée Lauder’s Pure Color Nail Lacquer in Empowered, is verkrijgbaar vanaf 20,95 Euro en is daarom wel wat aan de dure kant. Wel krijg je er een prachtige verpakking voor terug. Het kwastje is niet te dik of te dun, maar precies goed om nagellak op de nagels aan te brengen.

foto 3

Tip:

Aangezien het om een rode kleur nagellak gaat, raad ik altijd aan om eerst een basic coat aan te brengen en daarna pas de rode nagellak. Zelf vind ik het prettig om ook nog een basic coat over de nagellak aan te brengen, zodat de nagellak nog langer blijft zitten. De onderlaag breng ik altijd aan om te voorkomen dat de rode kleur van de nagellak in de nagels en nagelriemen trekt en als je de lak wilt verwijderen je toch restjes rood kunt blijven zien.

XOXO STEPHANIE LOGO BLAUW