Sinds ik moeder ben, hang ik het liefst heel het huis vol met foto’s van Zayne. Tot nu toe heb ik mij aardig kunnen inhouden, maar soms komen er zulke leuke mailtjes voorbij dat ik mij gelijk weer laat verleiden. Het mailtje van Fotofabriek.nl was er zo een! Wij mochten namelijk een foto op aluminium laten afdrukken. Hier lees je meer over de foto –en de Fotofabriek.

Een foto van Zayne

Voor ons is Zayne natuurlijk het allermooiste model! Het kiezen van een leuke foto voor de foto op aluminium was dan ook behoorlijk lastig. We hebben zoveel leuke foto’s. Uiteindelijk hebben we voor een staande foto van Zayne in zijn zwemkleding gekozen. Lekker zomers en leuk om naar te kijken op druilerige dagen. Het kiezen van de foto heeft het langst geduurd, daarna was alles in slechts een paar muisklikken geregeld. Heel fijn!

Ik stond ervan te kijken hoe snel de bestelling binnen was. Zeker omdat elke foto maatwerk is en het niet al van tevoren in een magazijn klaarligt. Ook over de verpakking was ik erg te spreken. Het product was namelijk ontzettend goed ingepakt, waardoor de foto goed beschermd was tegen eventuele beschadigingen. De foto

De foto is gedrukt op een geborstelde aluminiumplaat. Dit heeft een grove structuur en past daarom perfect bij ons industriële interieur. De kleuren komen heel goed uit en de foto is nog mooier dan op de computer. Blij mee! We hebben de foto dan ook een mooi- en prominent plekje in de kamer gegeven.

Over Fotofabriek.nl

De webshop fotofabriek.nl bestaat sinds 2008 en is onderdeel van het full-service reclamebureau: Chris Russel BV. Dit bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring op gebied van reclame-uitingen en drukwerk voor diverse winkelketens in Nederland. Deze kennis en expertise kun je terugvinden op de website van Fotofabriek.nl.

Het bestellen van een mooi en uniek fotoproduct wordt erg makkelijk gemaakt. Fotofabriek heeft namelijk een eigen softwarepakket, waar je fotoalbums, kalenders en losstaande foto’s (en nog veel meer) helemaal kan vormgeven en bewerken.