Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update heb gegeven over mijn favoriete make-up en Skincare! In deze blog vertel ik jullie over mijn favoriete serums, lipbalsem en concealer verslaving!

Estée Lauder

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex – serum

Het Estée Lauder Advanced night repair serum is werkelijk waar geweldig. Vooral als je een hele droge huid hebt, zoals ik heb, dan zorgt dit er echt voor dat je huid voedt, weer gaat stralen en mega zacht aanvoelt. Nadat je je huid gereinigd en gedoucht hebt dan masseer je het zachtjes in de huid. Ook heb je er maar heel weinig van nodig en je kan er lang mee doen.

Color Replenish – getinte lipbalsem

Dit is een super mooi getinte lipbalsem in een zachtroze tint. Perfect voor als je weinig make-up draagt en even snel de deur uit gaat. Ook is deze lipbalsem fijn voor als je een zachte make-up look hebt, nude tinten of zacht roze tinten op de ogen, een zachte blush op de wangen en deze lipbalsem maakt een mooie make-up look.

The Ordinary

Serum Foundation SPF15

Mocht je een blanke huid hebben en je bent op zoek naar een goede foundation met SPF15 die niet duur is dan heeft The Ordinary een mooie foundation. Ze hebben ook een aantal tinten voor de getinte huid maar zelf vind ik het jammer dat ze er niet voor gekozen hebben om hier meer tinten in uit te brengen. Hopelijk komt dit nog. In deze foundation zit dus SPF15 zoals ik zojuist schreef, maar wat houdt dit nou precies in? SPF staat voor Sun Protection Factor, en het nummer 15 staat dus voor de sterkte van de SPF. Zo heb je dus ook factor 30 en 50. In Nederland is op een normale dag factor 15 voldoende. Veel make-up artiesten vinden ook dat je altijd een foundation moet dragen met SPF om de huid te beschermen, en volgens hun zorgt dit ook minder snel voor rimpels. Deze foundation kost 7,50 voor 30ml.

Hyaluronic Acid (HA) 2% + B5 – hydraterend serum

Naast goede make-up producten heeft The Ordinary ook hele goede skincare. Rieneke heeft al een keer een blog geschreven over het gebruik van hyaluronzuur. In het kort: Hyluronzuur is een wondermiddeltje, elke ochtend en avond na het reinigen van je huid (Ook als je wakker wordt is dit mega belangrijk en niet alleen na het gebruik van make-up), gebruik je een paar druppeltjes en deze masseer je in de huid. Dit is echt een aanvulling voor jouw skincare routine en het kost maar 7,50 voor 30 ml.

Yves Saint Laurent

Touche Éclat – lichtreflecterende concealer

Toen ik bij Op1 aan tafel zat had ik mijn eigen make-up thuis gedaan en heeft de visagist daar een kleine touch up gedaan en zij heeft toen de Touche Eclat concealer van Yves Saint Laurent gebruikt en sindsdien ben ik verkocht! Ik ben sowieso echt verslaafd aan concealers, ik probeer altijd nieuwe uit, van budget merken tot aan luxe designer Brands. Deze concealer staat zeker te weten in mijn lijstje van favoriete make-up producten! Deze concealer zit prachtig onder je ogen en geeft geen lijntjes. Dat is voor mij echt een vereiste overigens, het mag niet creasen. Daarnaast zorg ik dat de concealer altijd vastgezet word met een poeder. Dit doe je omdat de concealer vaak veel minder gaat creasen. Je zet dit vast met een translucent poeder of met een lichtere tint dan die je gebruikt voor de rest van je gezicht gebruikt omdat je er meer wakker uitziet op die manier.

Ik hoop dat je het leuk vond om meer te weten te komen over mijn favoriete make-up en skincare producten van dit moment. Ik ben ook super benieuwd wat voor producten jij graag gebruikt, laat je het mij weten in een reactie hieronder de blog?

Pin dit nu op jouw make-up & skincare borden zodat jij deze blog altijd terug kan lezen!