Definitie van kracht: eigenschap dat iemand fysiek of mentaal sterk is en daardoor dingen zelf kan doen.

Levenservaring maakt iemand wijzer. Naarmate de jaren verstrijken, besef je hoe krachtig iemand is als persoon. Situaties in het leven, onverwachte gebeurtenissen zoals: ziekte, financiële terugval, machteloosheid of als er iets gebeurt met geliefden … dat zijn situaties die iemand klein krijgen.

Soms val je hard maar … je staat weer op! Dit is zo belangrijk! Want er is immers nog zoveel om voor op te staan. Dit was niet altijd zo vanzelfsprekend voor mij. Dit heb ik gaandeweg geleerd. Ik laat mij niet klein krijgen. Jij toch ook niet?

Mijn kracht zit in mijn omgeving. Denk zelf eens aan jouw familie, jouw geliefde en ook jouw vrienden. Maar misschien haal jij jouw kracht uit iets heel anders. Maar krachtig ben je! Dit is ook mijn kracht! Dit is waarom ik besluit om op te staan. Onbewust is dit altijd mijn bron van kracht geweest… alleen moest ik daar zelf nog wel achter komen. Ik kan het alleen! Ik heb niemand nodig! Ik kan alleen de hele wereld aan. Jaja, …

Natuurlijk is dat niet het geval. Samen sta je sterk! Durf hier ook open over te zijn. Vraag om hulp! Wees niet bang! Er is altijd wel iemand in jouw omgeving waar jij de wereld voor bent en die jou altijd wil helpen! Natuurlijk is open zijn over jouw gevoel, doodeng. Je stelt je kwetsbaar op maar, geloof mij, het kan je ook zoveel moois brengen!

It begins at the end of your comfort zone

Ik heb gevraagd om de wijze woorden van mijn broer. Om de liefde van mijn moeder. Om de rust van mijn vader.. Het heeft mij gebracht tot waar ik nu ben. Misschien kun jij  jouw kracht halen uit het volgende:

Weiger te kijken naar het onmogelijke! Beslis zelf om te kiezen voor wat wel mogelijk is geef nooit op maar vecht! Zoek jouw krachtbron op en ga door..! Die krachtbron is jouw eigen bron van kracht die kan zorgen voor hele mooie en bijzondere momenten!

xoxo Din

 

familie