Al een regelmatige tijd komen Esli en ik op de Dorpstraat in Zoetermeer bij het winkeltje Sweetlake Fashion. Hier hebben ze allerlei dingen voor baby’s en jonge meiden op kindergebied. Van vrolijke tutu’s tot lieve baby kleertjes van Zero2three. Vandaag gooien wij het eens over een andere boeg, namelijk meisjes kleding van Zero2three!

imgm7519

Als allereerst deze super leuke set! Je ziet hier een blauw romperpakje met allemaal kleine witte rondjes erop gedrukt met zalmkleurige afwerking. Hierop staat een bij(Bee) gedrukt en daar onder de tekst Happy, wat samen natuurlijk Bee Happy maakt!

imgm7526

Super schattig toch?

facetune

 

 

Ik ben helemaal verliefd op dit setje! Het leuke ervan namelijk is dat dit vestje aan twee kanten te dragen is.

imgm7522-1

 

Ook als je de mouwtjes oprolt geeft dit een super leuk effect! Is de achterkant niet super cute met deze ‘BEE A QUEEN’ print?

imgm7530

 

En hier zie je hoe het vestje eruit ziet als je het andersom draagt!

facetune-2

 

Het volgende setje bestaat uit een shirt, vest en broekje. Op het shirt staat de tekst ‘You are loved’ in gouden, roze, rood en grijze letters met daaronder het logo van Zero2Three.

imgm7542

 

Het grijze broekje heeft een rode band, in dezelfde kleur als het vestje en de kleur die ook terugkomt in de letters van het shirtje, daarnaast heeft het een hartje op de kontzak met het logo van het merk.

imgm7541

 

Het vestje heeft een lekkere capuchon en een klein strikje in de terugkomende kleuren. Daarnaast heeft het grote knopen en lange mouwen. Het setje is helemaal gematcht en dat geeft een super leuke uitstraling!

facetune-4

Dit super leuke tuniekje met zacht grijs/witte streepjes vind ik echt geweldig! Ik ben enorm gek op streepjes en dit doet het dan ook helemaal voor mij. Op het tuniekje zie je een buidelzakje en een gouden hartje staan die tevens ook weer terugkomt in de witte simpele legging.

facetune-5

Wie wil hier zijn kleine meisje nu niet in zien?

imgm7564

 

Het laatste setje is een blauwe variant van het vestje met een oranje afwerking en het  bijen logo. gecombineerd met een bijpassend oranje broekje.

Momenteel zijn alle kledingstukken die je hierboven gezien hebt 10 euro per stuk! Dus wees er snel bij, want weg is weg!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze super schattige meisjes newborn outfits te zien! Volgende maand hebben wij in samenwerking met Sweetlake Fashion weer een nieuwe blog voor jullie in petto! Mocht jij de bovenstaande kleding graag willen kopen? Dit kan via de website, klik hier, of ga langs op de Dorpstraat 115R (vlakbij de Zoetelaar).

liefs stephanie