Het is zo ver, de Decembermaand staat voor de deur, gisteren is sinterklaas weer het land ingekomen per trein, de kerstballen liggen alweer in de winkels en voor de kids heb je 100 verschillende adventskalenders in de winkels.. Tegenwoordig heb je gelukkig voor vrouwen verschillende kalenders, weer even voelen alsof je kind bent, voor een maand lang!

adventskalender myjewellery
De adventskalender 2019!

My Jewellery Adventskalender

Als jij gek bent op sierraden dan is deze adventskalender van My Jewellery helemaal wat voor jou! De kalender van dit jaar komt binnen in een luxe doos en zodra je het uitpakt en in elkaar zet ziet het eruit als een kerstboom die je 10 dagen voor kerst mag beginnen met uitpakken! Elke dag zit er een super leuke goodie in die jouw look helemaal omtovert. De adventskalender is verkrijgbaar in het goud en zilver en wordt verkocht voor 49,95 euro terwijl hij een waarde heeft van 138,50 euro. Ik heb gekozen voor de zilveren adventskalender. Klinkt veelbelovend toch?

Fijn zilveren ketting, leuk als enkel sierraad of om te layeren met andere kettingen.

Mini unboxing! (Spoiler alert)

Om het leuk te houden heb ik 2 hokjes open gemaakt zodat het nog steeds leuk blijft om te komen en niet alles weggegeven wordt! In het eerste vakje die ik open maakte zat een super lief zilveren ketting (15,95) die tevens ook super leuk te combineren is met andere fijne sierraden (helemaal volgens dé trend van nu. Daarnaast zat er in een van de andere vakjes, ik ga natuurlijk nog niet verklappen in welke, een belly chain (19,95). Dit is een ketting die je om je waist kan doen over een leuke (trui)jurk of rok, maar ook zoals ik het toevallig vandaag gestyled heb, door de lusgaten van mijn spijkerbroek. Wil jij echt voor aankoop weten wat er allemaal in zit zodat je weet dat het je geld waard is? Dan kan je op de site zelf de video kijken waar in de Adventskalender in zijn geheel wordt unboxed.

adventskalender my jewellery
Body chain

Mijn mening

Ik vind het een super leuke box, qua uitstraling staat hij super gezellig, helemaal nu we de lampjes in de boom gehangen hebben, haha. De producten zijn helemaal volgens de trend van nu. Tegenwoordig zie je in heel veel winkels de producten van My Jewellery en ik wil altijd wel bijna alles hebben dus persoonlijk vind ik het mega leuk om zo’n box cadeau te krijgen of om zelf te kopen. Naast sierraden verkopen ze op de website ook nog kleding, sokken, hoeden en petten scrunchies en veel meer! Ik koop er dan ook regelmatig zelf leuke items.