Eerder liet ik jullie al kennis maken met het prachtige merk Noir Stockholm. Vandaag heb ik weer twee prachtige producten voor jullie in deze blog. Namelijk Editors Choice & Dear Darkness. Wat deze producten doen, dat lees je hieronder!

noir stockholm

Editors Choice

Het product Editors choice van Noir stockholm is een van mijn favoriete producten. Peter, van Peter Brouwer Hair, gebruikt dit dan ook altijd in mijn haar na het knippen en verven van mijn haar. Editors Choice is een verzorgende zijdeachtige styling crème waarmee je een geweldige flow en textuur in het haar kan aanbrengen. Je kunt het al gebruiken op handdoek droog haar voor het zijdezachte gevoel of op droog haar. In het laatste geval breng je wat aan op je handpalm, beweeg een beetje tussen de handen en verdeel het daarna over het haar. Met dit product kan je goed je haar shapen, krullen of piek haartjes onder controle mee krijgen, en textuur in het haar aanbrengen. Elke keer is het voor mij weer een feestje om de producten van Noir Stockholm te gebruiken vanwege de geweldige geuren die de producten hebben. Ik krijg dan ook regelmatig complimentjes dat mijn haar zo onwijs lekker ruikt. De geur van Editors Choice is een combinatie van gardenia, rozen, ceder hout, vetiver, amber en musk. Het is dan ook een hele zachte frisse geur. In de vorige blog schreef ik ook dat ik de verpakkingen zo geweldig vond vanwege de teksten die erop staan, check deze hieronder natuurlijk ook even!

Editors Choice heeft een inhoud van 100 ML en is te koop bij Peter Brouwer Hair.

noir stockholm

noir stockholm

Dear Darkness

Dit is ook al echt een geweldig product.. Dear Darkness is een droog shampoo voor donker haar. Dit begin je tegenwoordig steeds meer te zien omdat er voorheen bij donker haar vaak een witte waas overheen kwam. Dat is bij dit product totaal niet het geval. Dit is voor mij een product waar ik absoluut NIET zonder kan. Waarom niet zul je je afvragen? Ik heb vaak geen energie om mijn haar te wassen en met dit product kan ik dat nog even uitstellen zonder dat mijn haar er vies uit ziet of ruikt. De eerste keer dat ik deze droog shampoo gebruikte riep ik letterlijk OH MY GOD uit, en voor de mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik dit echt noooooit zeg. Waarom ik dit dit riep is omdat dit product echt geweldig werkt. Je kan het namelijk ook onwijs goed gebruiken om textuur in je haar te creëren. ik vind het soms fijn om wat meer volume in mijn haar te hebben en daar is dit product echt geweldig voor. Daarnaast ruikt het ook weer zoooo goed. Ik ben zo gek op dit merk omdat echt alles goed is, de producten zijn tot in de puntjes uitgewerkt, de texturen zijn geweldig, de geuren zijn top, de werking.. alles is gewoon echt heel goed.

Dear Darkness  heeft een inhoud van 250 ML en is te koop bij Peter Brouwer Hair.

noir stockholm

noir stockholm

Ben jij nog op zoek naar een goede kapsalon? Neem dan eens een kijkje bij Peter Brouwer Hair in Rotterdam, of kijk even op hun website.