Een oogverblindende look, wie wilt dat nu niet? Geen zorg meer of de mascara onder je ogen zwarte kringen geeft na een fietstochtje in de regen of na het kijken van een dramatische film. Al jaren ben ik fan van vrouwen waar de wimpers mooi statig naar boven krullen. Realistisch genoeg besef ik mij ook dat hier vaak gebruik wordt gemaakt van wimperextensions of plakwimpers. Ik introduceer jullie de trend van nu: Wimperpermanent!

Plakwimpers

Elke redelijke drogisterij verkoopt ze, een heel scala aan wimpers die worden aangeboden. Allerlei kleuren en met soms lengtes dat ik ga vrezen dat ik meer ga ogen als een Drag Queen dan een frisse natuurlijke look met onweerstaanbare wimpers. Als de wekker in de ochtend om 7 uur gaat is het voor mij niet het ideale scenario om op mijn gemak nog plakwimpers aan te brengen. Zeker niet qua geduld maar ook de tijd die ik niet meer heb aangezien ik graag gretig gebruik maak van de snoozer.

Wimperextensions

Een mooie vervanging! Vooral in 3D een schitterend resultaat maar erg voelbaar in de portemonnee. Net als bij haarextensions vreesde ik voor de conditie van mijn eigen wimpers achteraf en ging ik op zoek naar een ander alternatief.

Wimperpermanent

Een permanentje…het klinkt ouderwets maar het is helemaal trending van nu! Een wimperpermanent is ideaal als je in de ochtend tijd wilt besparen of als je bijvoorbeeld ook tijdens een strandvakantie er altijd verzorgd wilt uitzien. Een wimperpermanent heeft dan ook zeker veel voordelen en is zeker de moeite waard om een uit te proberen. Geen dagelijks geklungel meer met de wimperkrultang. Een mooi prachtig resultaat van gekrulde zwarte wimpers. Ik was verkocht en boekte snel een afspraak bij de lokale schoonheidssalon. 

Weg met de wimperkrultang!

Bij een warm ontvangst werd mij uitgelegd dat elk soort wimpers geschikt was voor wimperpermanent. Van korte tot lange wimpers, van licht tot donker. Een wimpermanent is een behandeling waarbij je wimpers gekruld worden. In tegenstelling tot het krullen met een normale wimperkrultang blijft deze krul wel 6 tot 8 weken zitten. Ideaal dus als je op vakantie gaat of als je simpelweg geen tijd en zin hebt om elke dag je wimpers te moeten krullen.

Ontspannende behandeling

Ik mocht plaatsnemen in een heerlijke verwarmde massagestoel, sloot mijn ogen en liet het over mij heen komen. Het is heel apart om het te laten doen, het voelt een beetje vreemd. Er wordt een soort “rolletje” op je wimpers gelegd en je wimpers worden hier om heen gevouwen en dat moet een poosje (ongeveer 15 minuten) blijven zitten.

Mooie oogopslag 

Na de wimperpermanent werden mijn wimpers nog geverfd en was ik klaar om supermooi gekruld de wereld weer in te stappen. Mijn wimpers werden geverfd in het zwart met een blauwe ondertoon om meer diepgang in het geheel te brengen. Deze combinatie is zeker een aanrader als je niet iedere dag aan de slag wilt met mascara maar toch een mooie oogopslag wilt hebben. In principe is er geen mascara dus meer nodig.

De Natuur een handje helpen

Ik ben verkocht, mijn wimperkrultang ligt in de prullenbak. Wimperpermanent, voor een perfecte krul, lengte, volume en intens zwarte wimpers en een frisse stralende natuurlijke look! Het is trouwens niet slecht voor je wimpers. Je wimpers zullen er niet door uitvallen of iets dergelijks. Ik ben van mening dat het een goede manier is om jezelf eens te verwennen en dit is een mooi cadeau. Daarnaast kunnen mooie wimpers je een zelfverzekerd gevoel geven, wat je dan ook weer uitstraalt. Maar natuurlijk is het nog belangrijker om blij te zijn met hoe je bent, wie je bent en wat je bij je geboorte hebt meegekregen maar in deze tijden is het geen schande om de Natuur zo nu en dan eens een handje te helpen.

Met dank aan: newlookwellness.nl.