Als blogger is er eigenlijk geen moment dat je Iphone niet in de buurt is. Appen met het team, Instagram, mailtjes beantwoorden, aanpassingen verwerken en zorgen dat elke blog goed op Facebook geplaatst wordt. Een verantwoordelijke baan, haha! Ook bij ons speelt onze telefoon een hele grote rol in ons leven, wat was ik dan ook blij toen we van Hoesjes-Outlet wat accessoires uit de webshop mochten uitzoeken. In deze blog lees je waar de keuze op is gevallen en nog belangrijker… wat ik ervan vond. Lees je mee?

Iphone hoesje

Een telefoon is ontzettend praktisch, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Alhoewel de telefoons van tegenwoordig steeds mooier worden, kan het design op ten duur gaan vervelen. Daarnaast zijn telefoons erg duur en is het zonde als er krasjes of beschadigingen op de telefoon komen. Als moeder van een kleintje die graag met dingen gooit en dingen in zijn mond stopt, is een goed hoesje daarom onmisbaar. Toen ik dit hoesje zag, was ik dan ook op slag verliefd. Het hoesje is roze van kleur en heeft een slangenleer-achtig patroon. Dit maakt het hoesje niet alleen lekker vrouwelijk, maar geeft je telefoon ook een stoere twist. Perfect voor als je indruk wil maken op een zakenrelatie, of gewoon om aan je vriendinnen te showen! 

Het hoesje is gemaakt van polycarbonaat, wat je iPhone optimaal beschermt tegen beschadigingen of krasjes bij dagelijks gebruik. Daarnaast ligt het hoesje lekker in de hand, voelt hij goed aan en is ook wifi nog prima te ontvangen. Ik heb dit hoesje in het roze uitgekozen, maar hij is in nog veel meer kleuren verkrijgbaar. Nieuwsgierig? Hier kun je alle iPhone hoesjes vinden.

Glasprotector

Uit voorzorgsmaatregel heb ik er ook een screen protector bij gekozen. Dit voorkomt dat er krasjes op mijn scherm komen en dat mijn scherm niet breekt als mijn telefoon weer eens op de grond belandt. Doordat het glas in de screen protector is bewerkt en verstevigd, biedt het glas mijn telefoon optimale bescherming bij vallen en stoten. Wat ik een groot voordeel aan deze screen protector vind, is dat hij superdun is en door de ‘curved edges’ worden ook de randen van mijn iPhone optimaal beschermd. Dit in tegenstelling tot veel andere screen protectors die ik in het verleden heb gebruikt. Daarnaast blijft mijn telefoon fijn aanvoelen en kan ik het touchscreen blijven gebruiken! De screen protector is in meerdere kleuruitvoeringen beschikbaar, waardoor je ook bij jouw telefoon een passende protector kunt vinden. 

Docking station

Het leven als moeder is druk en ik heb dan ook vaak mijn handen vol aan Zayne. Dit is soms dan ook niet te combineren met het in de gaten houden van meldingen op mijn telefoon. Deze oplaaddock kan ik makkelijk voor me zetten en zo toch in de gaten houden of er belangrijke meldingen binnenkomen. Een bijkomend voordeel is dat het tevens een oplaadstation is en mijn telefoon dus tegelijkertijd opgeladen wordt. Natuurlijk zijn er nog veel meer situaties waarin dit goed te gebruiken is. Wat dacht je als wekker op je nachtkastje of op werk naast je computer? Zo hoef je niet steeds je telefoon te pakken, maar kun je wel precies zien wat er allemaal binnenkomt. Zelf vind ik het docking station heel fijn en ik gebruik hem dan ook graag. Wat ik een nadeel vind aan docking stations in het algemeen, is dat er vaak geen oplaadkabeltje bij wordt geleverd. Hou hier rekening mee. De oplaad dock is via deze link te bestellen.

Win actie

Daarnaast mogen wij een tegoed van 25 euro weggeven aan iemand!Zorg dat je op Facebook Hoesjes-Outlet liked, en natuurlijk onze Facebookpagina. Als je op onze Facebookpagina of hier onder op de blog reageert dat jij mee doet aan deze win actie dan zorgen wij dat jouw naam op een briefje komt te staan!