Ik ben al heel mijn leven bezig met er verzorgd en vrouwelijk uit te zien, maar vooral te voelen. Ik denk dat je gevoel het allerbelangrijkste is. Het gaat tenslotte niet om andere mensen, of om wat zij van jou denken. Het gaat erom dat JIJ lekker in je vel zit en je goed voelt.

Tip 1: Hoe voel je je vandaag?

Er kan een hele leuke blog geschreven worden over hoe alles zou kunnen maar als jij een mega slechte dag hebt dan wil jij vast alleen in een pyjama met een knot op je hoofd rondlopen met fluffy sokken aan je voeten en een dikke trui die je warm houdt. Heb je een beetje energie? Dan komen er hier tips aan die voor betere dagen kunnen werken!

Tip 2: Kleding

Door sommige ziektes kun je bijvoorbeeld geen strakke broeken aan, of een knoop verdragen. Misschien heb je veel littekens ergens zitten en wil je dat die altijd bedekt zijn. Fashion is leuk, maar het moet ook draagbaar zijn met  jouw ziekte. Dit maakt het een beetje lastig om advies te geven, maar een ding wat ik altijd doe is op Pinterest kijken. Ik typ dan fashion en het seizoen met het juiste jaartal in en zo doe ik leuke ideeën op! Ik hou momenteel van rokjes (bijvoorbeeld leer) met een leuke statement trui erop of een coltrui. Een jeans (opgerolde pijpen) met een bodysuit en high heels  of juist een paar leuke sneakers, leer jasje erop en ready to go.  Zorg er vooral voor dat je items hebt die je makkelijk kan door combineren. En natuurlijk voor een aantal basic items die iedereen in zijn kast hoort te hebben, die je kan combineren met een statement item. 

Tip 3: Make-up!

We allllll know this is my department! Het ligt er wel aan hoe mijn dagen zijn. Heb ik er geen zin in? Dan gebeurt er vrij weinig. Op redelijke dagen zorg ik ervoor dat mijn wenkbrauwen altijd gedaan zijn, (ik lijn ze altijd uit met concealer om ze mooi strak te krijgen). Daarnaast doe ik soms wat bruin in de crease en in mijn inner corner wat highlight net als onder mijn browbone. Daarnaast foundation en concealer, afpoederen met huidkleur poeder en natuurlijk even met poeder contour snel zorgen dat er wat kleur op mijn gezicht komt. Daarna wat bronzer, blush en highlight en ik ben ready to go. Heb ik een goede dag? Dan ga ik vaak helemaal los. Zie mijn Instagram voor voorbeelden!

Tip 4: Haar

Eens in de zoveel tijd naar de kapper gaan is net zo goed even een momentje voor jezelf nemen. Niets is lekkerder dan met een prachtig gekleurd, mooi geknipt kapsel de deur uitlopen. Ik ben zelf onlangs geweest en ik ervaar het echt als een therapie. Mocht jij nog een goede kapper zoeken in omgeving Rotterdam? Neem dan eens een kijkje bij Peter Brouwer Hair, zij kijken echt naar wie jij bent en knippen er niet zomaar op los. Waarom dit kapsel? Past dit bij je gezicht? Wat doe je in het dagelijks leven? Hoeveel tijd heb je elke dag om je haar te doen? Wat doe je nu meestal met je haar? Allemaal belangrijke vragen die eigenlijk elke kapper hoort te stellen. Ik loop inmiddels al 6 jaar vrolijk de salon uit!