Een jaar geleden kreeg ik de kans om te mogen schrijven voor Justliveblog.nl. Een kans die ik met beiden handen aangreep. Een nieuwe wereld waar ik mijn hersenspinsels kwijt kon en mijn fantasie de vrije loop kon laten gaan.

Groene sneeuw

Groene sneeuw heb ik gezien! Een blog schrijven is niet even het verhaal op papier zetten en klaar. SEO, WordPress, Snippet en nog meer woorden en programma’s waarvan ik het bestaan ooit wel ergens vaag had gehoord maar geen flauw idee had wat ik er mee moest? Het simpele “We gaan even eens een verhaaltje schrijven” had veel meer voeten in aarde dan ik ooit had gedacht.

Hulp is altijd dichtbij

Gelukkig ben en word ik nog steeds goed begeleid door de meiden van Justliveblog.nl. Ze hebben heel veel geduld gehad, huisbezoek gebracht, nog eens op mijn fouten gewezen en ik zeg voorzichtig dat het mij steeds beter afgaat.

Afgeslacht

Het bloggen heeft voor mij zoveel andere deuren geopend. Lovende reacties op Social Media tot een totale afslachting van de experts. En terecht, opbouwende kritiek is leerzaam. Ik leer ervan, elke dag weer. Ik hoop over vijf jaar mijn blogs terug te lezen en ze verschrikkelijk te vinden. Dat wil dan zeggen dat ik gegroeid ben. 

Vanuit het hart

Vergeven jullie mij alsjeblieft tot die tijd mijn Brabantse zinsopbouw, mijn kleine spellingsfouten. Er wordt druk aan gewerkt! Bedenk dat ik elke blog vanuit mijn hart heb geschreven met een lach, een traan maar altijd met passie! 

Plaatselijke bekendheid

Het Boekenbal is nog niet in het vizier maar ondertussen al wel plaatselijke bekendheid gehaald. Altijd leuke reacties bij de supermarkt, tijdens de wandeling met mijn hond of via berichten want veel buiten ben ik niet. Maar zo worden schrijvers denk ook gemaakt, levend in de nacht met een fles whisky naast de laptop staan op gedachtes op papier te krijgen.

Eenjarig jubileum

Inmiddels schrijf ik voor diversen sites maar Justliveblog.nl is mijn basis. Mijn soort van “Thuis”. En dan heb je opeens daar een Eenjarig jubileum. Al één jaar wekelijks mijn blog met hier en daar lovende kijkcijferkanons. Linda de Mol was er soms niets bij…

Justliveblog.nl

Ik wil vooral stil staan bij het feit dat ik nu ook al één jaar de lieve meiden van Justliveblog.nl ken. Een leuke club waarvan ik mijzelf wel eens moeder voel gezien mijn leeftijd wat hoger ligt. Maar ze houden mij jong! Een warm bad, slappe lach, een traan, een verrijking, n fantastische nieuwe vriendschap die eigenlijk niet in een blog is uit te drukken. Met al mijn liefde, deze is voor julie Meiden! Dat mag gevierd worden!