Youtube

Vlog: De week van de operatie & een mini shoplog

We zijn inmiddels alweer twee weken verder en dus is het weer hoog tijd voor een nieuwe vlog van onze Stéphanie! Zoals je misschien al op social media hebt kunnen lezen, ligt Stéphanie momenteel in het ziekenhuis en heeft zij afgelopen woensdag (11 april) een behoorlijk zware Whipple operatie ondergaan. In haar video van deze week geeft ze ons een kijkje achter de schermen en vertelt zij naast een kleine shoplog o.a. hoe ze de afgelopen dagen voorafgaand aan haar 7,5 uur durende operatie en opname in het ziekenhuis heeft beleefd.

Benieuwd naar het vervolg en hoe het nu met Stéphanie verder gaat na de operatie? Abonneer je dan nu op haar YouTube kanaal door op de rode knop boven aan de pagina te klikken (je ontvangt dan meteen een melding en directe updates op het moment dat er weer nieuwe videos online staan) en blijf de komende tijd helemaal op de hoogte van Stéphanie haar herstel en ervaringen in het ziekenhuis.

 

Stéphanie Juliana-Harmsen
Always on fleek, vrouw van Esli, mama van Zayne én oprichtster van Justliveblog.nl. Een echte powervrouw waar we trots op zijn! Stephanie heeft JLB in 2015 opgericht en uitgebouwd tot een prachtig platform. In haar blogs kun je lezen over make-up, mindset, fashion, health en last but not least: haar leven als moeder.

Laat een reactie achter