LifestyleMindset

Zon, seks en levenslust

Vakantie, heel het jaar kijken we er naar uit. Zon, zee, zomerjurkjes en flaneren langs de boulevard in de warme landen. Een bruine huid, nauwelijks make-up, haar in een staart en hand in hand lopen met je geliefde. Dat zoiets voor zinderen nachten zorgt, weet elke vrouw…

De zon

Natuurlijk is het niet verstandig om lekker uren onbeschermd te gaan bakken in de zon. De zon heeft heel wat kritiek te verduren gehad in de afgelopen jaren. Was het vroeger onze beste vriend waarvoor we onmiddellijk onze kleding uittrokken en waaraan we ons lichaam, zo onbedekt mogelijk aanboden. In de afgelopen jaren moeten we er zoveel mogelijk filters tussen proppen om de liefdesrelatie zo veilig mogelijk te houden. Zonde, want de zon heeft namelijk heel wat moois te bieden.

Meer seks

Zelfs als je niet op vakantie bent, meer zon zorgt voor meer zin. De serotonine zorgt ervoor dat je je lekkerder voelt. En een voorwaarde voor een hoger libido is meer ontspanning Dus hoe meer serotonine hoe meer seks. Zo is na onderzoek gebleken dat de testosteronspiegels bij mannen in de zomer hoger zijn. Als een vrouw in de zomer bevrucht wordt, bevalt ze in het voorjaar van het kind en zoiets biedt dan de beste kansen voor moeder en kind. Een tip waar een vrouw met plannen voor gezinsuitbreiding wat aan heeft! Geen zorg, mijn tijd heb ik daarvoor gehad, op mijn leeftijd ga je alleen voor de secundaire bijkomstigheid 😉

Levenslust

Van de zon worden we ook vrolijker. Het zorgt ervoor dat we prettig in slaap vallen maar ook nog eens heel mooi wakker worden. En als je prettig in je vel zit straal je dat ook uit. Ik ga deze warme zomerdagen dan ook voor een supervrouwelijke look. Zonnebril op, hoed op, kleding die mijn vormen accentueren en heupwiegend genietend ervan. Zijn jullie mijn voorstanders? Heupen los, hoed op en gaan! Laat die zon maar komen!

Ankie Stuijts
Een regelaar, perfectionist, controlfreak maar ook zo lief! Betrokken en breed georiënteerd, serieus met een knipoog, een flirt maar een klein hartje, een polderdiva inclusief Brabants accent maar dan wel met een fysieke "Crohn" , een louboutin fetisj, woont samen met haar viervoeter van 55 kilo, die haar overigens beschouwd als onderdaan in plaats van bazin. Staat haar "mannetje" als bijna enige vrouw in de wereld van de wegenbouw. Kortom wat harde humor met een praatje nagellak op zijn tijd! Moto: Sucking up the beauty of life while beating Crohns disease!

Laat een reactie achter