Onlangs vierde ik mijn verjaardag, 37 jaar jong ben ik geworden. Natuurlijk hoort bij jarig zijn trakteren maar meer ook cadeautjes krijgen.

Nu ben ik wat betreft verjaardagscadeautjes krijgen nog geen dag ouder dan 7. Ik ben nog steeds kinderlijk nieuwsgierig en zo nu en dan ervaar ik zelfs iets wat verdomd veel lijkt op nervositeit! Om die zenuwen wat in bedwang te houden hebben manlief en ik de traditie om het cadeautje om 00.05 uur te overhandigen. Dit zodat ik daarna gewoon met een gerust hart kan gaan slapen.

Aangezien wij in het bezit zijn van een gemeenschappelijke rekening is het verborgen houden van verrassingen best ingewikkeld. Dus als wij iets voor elkaar hebben gekocht is internetbankieren een no go. Ook manlief verbood mij de laatste week om een blik te werpen op onze rekening. En hoewel ik echt heel nieuwsgierig ben, vind ik verrast worden nog net iets leuker!

Verrassing

Stralend pak ik mijn cadeau uit: 2 kaartjes voor het concert van Waylon in Ahoy. Wauw, wat vind ik dit top zeg. Ik hou onwijs veel van twee mannen: mijn echtgenoot en Waylon. Laatstgenoemde heeft een prachtige stem waarmee hij mij tot tranen roert en ogen waarin ik kan blijven verdrinken. Uren luister ik naar zijn muziek, vooral de liefdesliedjes die hij á capella uit zijn strot rockt levert mij zelfs in deze vurige eindeloze zomer dik kippenvel op.

Maar een stevig stampnummer waarop ik lekker kan meeblèren, doet mij zo nu en dan ook echt deugd. Vooral bij pijn en verdriet kan heerlijk rocken therapeutisch werken. Wanneer ik dan naast zijn sound ook mister Waylon himself visualiseer verdwijnt mijn negatieve mindset als sneeuw voor de zon.

Ik vind zijn stoere jongens uiterlijk meer dan aantrekkelijk, de nonchalante manier waarop zijn handen door zijn haren bewegen en die mooie azuurblauwe kijkers van hem doet mijn vrouwenhart sneller slaan. En hoewel ik echt enorm kan genieten van zijn uiterlijke kenmerken is het toch echt zijn stem die mijn interne temperatuur tot koortsachtige waarden doet laten stijgen.

Mama’s Hungry Eyes

Het mooiste wat ik het afgelopen jaar heb mogen horen van Waylon was het lied wat hij zong met Dolly Parton en Emmylou Harris, nu hou ik stiekem ook wel echt een van country muziek maar dit vond ik zo bijzonder en groots dat ik echt hoop dat hij Mama’ s Hungry Eyes live gaat doen in Ahoy!

37 ben ik dus geworden maar zodra ik aan dit concert denk en het feit dat mijn tweede grote liefde voor mij op het podium staat doet mij veranderen in een 17 jarige bakvis. Nu maar hopen dat ik niet direct flauwval want dan mis ik het hele concert, hoewel dit misschien wel de beste kans op een meet and greet met Waylon oplevert!

Vrij snel na het uitpakken van mijn cadeautjes val ik in slaap, heerlijk droom ik over het concert wat aanstaande is. Met een kinderlijk verlangen kijk ik uit naar dit geweldige concert in December!