Kerst. De tijd dat de slingers weer in de boom gehangen worden, de ballen in hun vrolijke kleuren de boom sieren en de piek bovenop prijkt. De tijd van familie en vrienden, lekker eten en muziek. De tijd dat iedereen even lief is. En… de tijd van kerstcommercials!!! 

In de United Kingdom zijn ze heel goed in deze reclames. Het gaat hierbij niet om een product dat ze aanprijzen, of om het zoveel mogelijk geld binnen halen, maar het lijkt wel om het raken van de mensen te gaan; om het kerstgevoel bij iedereen naar boven te halen. Zij doen dit met mooie muziek, sprekende beelden en een emotioneel verhaal. Veel van de kerstcommercials uit de UK roeren mij tot tranen toe. Daarom hieronder mijn top 10 om jullie ook alvast een beetje mee te nemen in het kerstgevoel.

5.

4.

3.

2.

1.

Lauralynn Tieleman
De wereld zien door een roze bril wordt ons de laatste tijd steeds lastiger gemaakt. Onze wereld is mooi en LauraLynn neemt ons mee om deze mooie dingen te kunnen vinden. Ze is creatief, zelfonzeker en een echte juf in de dop. In haar blogs neemt ze je mee in de wonderlijke wereld van de Tiny Houses, de DIY's en het leven met HMS. Duik mee in haar wereld en vind jouw weg naar de zon.

Laat een reactie achter