Het is voor mij onwijs moeilijk om de perfecte jurk te vinden. Mijn korte pootjes zijn niet gemaakt voor maxi jurken en bij een te korte jurk voel ik me juist weer niet op mijn gemak. Nu kan ik natuurlijk op hakken lopen of alleen maar broeken dragen, maar ik vond het een beter idee om mijn curves te omarmen en te kijken naar wat wel kan. Gelukkig kwam ik tijdens mijn zoektocht de jurken van Miljuschka by Wehkamp tegen. 

Toen de zon wat meer ging schijnen kwam ik erachter dat ik amper zomerkleding heb. De jurkjes die ik droeg waren al jaren oud en dat was te zien. Vale kleuren, half versleten stof en ook mijn lichaam werd er niet mooier op. Hoog tijd om op zoek te gaan naar jurkjes waar ik wel blij en zelfverzekerd van word. 

Miljuschka by Wehkamp 

Stiekem ben ik een klein beetje fan van Miljuschka. Ze heeft de hashtag #eerlijkefoto bedacht en trakteert haar volgers geregeld op echte, eerlijke foto’s zonder haar lichaam eerst door Photoshop of Facetune te halen. Een verademing vergeleken bij alle perfecte Instagram foto’s waar je bijna een minderwaardigheidscomplex van krijgt. Toen ik hoorde dat ze samen met Wehkamp een Miljuschka by Wehkamp collectie uitbracht was ik dan ook meteen enthousiast. 

En niet zonder reden. De jurken zijn enorm vrouwelijk en accentueren je curves zonder ergens extra nadruk op te leggen. Je kunt ze dan ook voor elke gelegenheid aan en nog belangrijker: ze zijn er voor bijna elke maat. De collectie begint bij maat 36 en eindigt bij maat 56. Zelf heb ik twee zomerjurken in maat 42 gekocht. Een mooie wikkeljurk met all-over print en een groen on-off schouder jurkje. 

Kelly by Miljuschka 

Als een jurkje niet lekker zit kan ik onwijs onzeker worden. Constant het jurkje omlaag trekken of zo snel mogelijk weer naar huis om wat anders aan te trekken. Dit heb ik met de jurkjes van Miljuschka nog geen moment gehad. De wikkeljurk is gemaakt van viscose en heeft een all-over print. Dit maakt de jurk een stuk vlotter en zorgt ervoor dat zelfs ik hem, met mijn bijna wit doorzichtige huid kan dragen. Verder heeft de jurk korte mouwen en valt hij aan de onder kant in een split. Zelf draag ik er altijd een corrigerend broekje met pijpen onder. Dit zodat mijn omgeving bij een windvlaag niet op mijn witte billen.getrakteerd wordt  Gelukkig is mijn jurkje nog nooit omhoog gevlogen, maar better safe than sorry.

De on-off schouder jurk is gemaakt van viscose en draagt daarom erg luchtig. Voor mij een groot voordeel want van kunststof ga ik nou niet bepaald lekkerder ruiken. De jurk is een mooie kleur groen en heeft een millifleur print. Tel daar de halflange pofmouwen en een smalle bindceintuur bij op en je kunt de jurk zo sexy maken als je zelf wil. Ik draag de jurk het liefst off shoulder voor een extra zomers effect.

Nieuwe collectie Miljuschka by Wehkamp

Nu de zomer alweer op zijn eind loopt, heb ik al geregeld gekeken of er al een nieuwe Miljuschka by Wehkamp collectie op de site staat. Begin september is de nieuwe collectie gelanceerd en het ziet er veelbelovend uit. Vooral de jurk met plooien (uiteraard in dierenprint) en de ribgebreide jurk met pofmouwen zijn favoriet. Nu nog een tweede baan (of een sugar daddy) zoeken om al mijn nieuwe kleding te bekostigen…..