Het is weer tijd voor de feestdagen, dus de verlanglijstjes kunnen gecreëerd worden. Om je een beetje te helpen dit verlanglijstje samen te stellen óf om dit als subtiele hint naar je dierbare te sturen, zochten wij alle leukste en beste deals voor je op.

Beautyblender feestpakket

De Beautyblender, het meest gewaardeerde sponsje in de make-up wereld. Wil alsof je huid eruit ziet alsof je geen foundation op hebt? Dan heb je deze musthave nodig. In dit pakket zitten er genoeg voor de komende tijd, én het zit ook nog eens in een leuke verpakking. Wat wil je nog meer?

Beautyblender pakket, Holiday 2018 Blender’s Delight – €39,95 bij The Make up Spot

Ontwerp je eigen sportlegging op CurvyBottom.com

Of je nou gaat sporten of je hebt een lazy sunday, een sportlegging is áltijd welkom! Op CurvyBottom kan je sportleggings kopen, of zelf ontwerpen. De kwaliteit is fantastisch en stof voelt goed aan. Rock met je eigen ontwerp de sportschool! Sportlegging – $50 bij CurvyBottom

Mobiele fotoprinter

Hoe leuk is het om de foto’s van de feestjes in December direct uit te printen? Dit kan mega simpel met een mobiele fotoprinter van HP. Binnen enkele minuten is de foto klaar om in te lijsten of uit te delen aan je vrienden of familie.

Mobiele fotoprinter, HP Sprocket – €89,99 bij HP

Phillips VisaPure gezichtsborstel

Met deze gezichtsborstel ga je stralend het nieuwe jaar in. Een gelukkige huid zorgt voor meer zelfvertrouwen. De VisaPure haalt zeker 2 tot 3 keer zoveel vuil uit je huid dan jij zelf handmatig kan. Door trillingen en masserende bewegingen verwijder je al het vuil, en zal je binnen een korte tijd merken dat vrijwel alle onzuiverheden zijn verdwenen. Een investering, maar die van mij heb ik nu al 5 jaar en werkt perfect!

Phillips VisaPure – €99,95 bij Bol.com

Morphe eyeshadow palette

In dit bekende palette zit voor ieder wat wils. Looks vol met kleuren, of neutraal, alles is mogelijk. Het palette is ontworpen door Jaclyn Hill, een bekende YouTube in de make-up industrie, in samenwerking met Morphe. Morphe staat bekend om een van de beste oogschaduwformules in de wereld, en daarom ook erg geschikt voor beginnende make-up talenten.

Jaclyn Hill eyeshadow palette – €42 bij Morphe

Rituals – the Ritual of Advent

Rituals staat bekend om de heerlijke verzorgende producten met de lekkerste en meest unieke geuren. In deze XL adventskalender zitten producten van de verschillende geurlijnen, zodat elke geur getest kan worden. Van geurkaarsen tot aan showergel, alles zit erin!

The Ritual of Advent, XL – €50,50 bij Bol.com

Boek: Mijn verhaal becoming Michelle Obama

In deze autobiografie lees je het hele verhaal van voormalig first lady: Michelle Obama. Naast haar levensverhaal krijg je veel nooit eerder vertelde verhalen over haar tijd in het Witte Huis en haar leven als first lady.

Mijn verhaal becoming Michelle Obama – €26,99 bij Bol.com

Bordspel: Shit Happens


In dit hilarische bordspel krijg je verschillende moeilijke en grappige dilemma’s waar je verplicht uit moet kiezen. Met het hele spel hieromheen is een leuke avond of een hilarische sfeer op een feestje gegarandeerd.

Shit Happens – €29,59 bij Bol.com

Revolution highlighter

Deze jelly highlighter van Revolution is een echte budget-topper. Het is een zachte substantie vol pigmentatie. Erg geschikt voor een mooie shine tijdens het kerstdiner.

Jewel collection highlighter – €7,99 bij Boozyshop

Google Chromecast

Dé tip voor elke Netflix, Videoland of YouTube verslaafde. Schakel met 1 druk op de knop je favoriete video over naar de tv, en geniet ervan op groot scherm. Installatie binnen 5 minuten klaar, en vervolgens jaren plezier van. Let op: HDMI ingang vereist op je tv.

Google Chromecast – €39 bij Coolblue

Verwen jezelf met een cadeautje, zet het op je verlanglijstje of stuur het als hint naar je lover. Je verdient het!