Iedereen kent Aliexpress tegenwoordig wel! Ook ik ben echt verslaafd geraakt aan Aliexpress. Ik heb de laatste tijd weer een hoop leuke dingen besteld op beauty gebied die ik vandaag met jullie ga delen.

Make-up

Fake Mink lashes

Ik ben gek op Nepwimpers, hoe groter hoe beter denk ik soms. Een hele lange tijd was ik niet af te slaan van de Sultry Lashes van de Primark. Maar na een tip van een kennis ben ik deze Fake Mink Lashes gaan bestellen, en wat ben ik blij! Ze zijn prachtig!! Ik ben voor de stijlen 3DZ05, 3DA04, 3DZ08 gegaan en ze waren 1,51 euro per 3 stuks. Bestel ze hier.

Omdat ik de Lashes van de link al gedragen heb, heb ik op de foto dezelfde lashes alleen 5 stuks ipv 3  laten zien. Kwaliteit is hetzelfde. Wil jij mij ze zien dragen, neem dan een kijkje op mijn Instagram, link wordt later 2 keer weergeven, of check @justliveblogbystephanie op IG.)

Oogschaduw / highlight

Een hele tijd geleden zag ik op een meiden facebookpagina een klein potje met oogschaduw/highlight poeder voorbij komen. Het zag er geweldig uit en ik moest en zou dit bestellen, zeker omdat het maar 1 euro kostte! Hiervoor wilde ik het natuurlijk wel proberen.  De laatste tijd krijg ik op Instagram enorm veel vragen welke highlighter ik gebruik, guess what.. het kost maar 1 euro.. Bestel het hier. Wil je een foto zien waar ik het op heb? Klik dan hier!

aliexpress

Brush cleaner & dryer

Deze brush cleaner zag ik een hele tijd geleden bij Boozyshop voor 65 euro, inmiddels 49,95. Ik vond dit enorm veel geld voor zoiets en toen ik dus precies hetzelfde product tegenkwam  voor 12,98 euro vond ik het zeker waard om het te proberen.Ik heb zelf enorm veel kwasten, mijn buurvrouw vroeg laatst zelfs of ik ging schilderen (Oopsss!!) en dan duurt het normaal dus erg lang om alles schoon te maken en te drogen (24 uur). Zelf vind ik dit het prettigst voor de gezichtskwasten. Kleine kwasten voor de ogen vind ik prettiger om op een matje schoon te maken, drogen kan uiteraard wel. Koop dit hier.

Helaas is Esli, mijn geweldige fotograaf, vergeten de opzetstukjes erbij te fotograferen, wees niet bang, deze zitten er zeker in! 

Hoe werkt het?

Je doet een klein beetje water en speciale brush shampoo in in het kommetje en dan zoek je een omhulsel die stevig om jouw kwast zit en monteer je de vast aan de “afstandsbediening” aan. Daarna doop je de HAREN (dus niet het metaal, hieronder zitten de haren met lijm vast en zodra hier water bij komt laten je haren los en heb je een kapotte kwast) in het water en zet je de “afstandsbediening” aan voor 30 sec, daarna de kwast 30 sec boven het water laten draaien en dan zijn ze als het goed is schoon en droog! Indien nodig kan je het ritueel nog een keer herhalen.

Stila Glitter liquid Eyeshadow dupe

Afgelopen zomer gingen goede vrienden van ons naar Amerika en zij hebben voor mij de echte Stila Magnificent Metals glitter  in de kleur “Smokey Storm” (zie de rechter eyeshadow op de foto). Laatst kwam ik deze perfecte dupes tegen voor 1,73 euro. Er zijn 6 verschillende kleuren: White, Black, Pink, Copper, Gold, Brown. De applicator is zelfs precies hetzelfde als de Stila, wel zijn ze kleiner dan de echte. Ik zag de reacties op aliexpress hoe het aangebracht was bij verschillende vrouwen en ik moest ze in alle kleuren hebben! Helaas hadden ze de zwarte niet tijdens het bestellen, maar de verkoper heeft heel lief hem er extra gratis bij gedaan! Koop ze hier.

aliexpress

Makeup mix clear palette

Een poosje geleden mixte ik elke dag 2 foundations, de een was net iets te donker en dit mixte ik dan met een witte foundation tot ik de juiste huidskleur had. Dit deed ik op de rug van mijn hand. Al een tijdje was ik dat geklieder zat en wilde ik graag en palette om te mixen. Dit kan je voor van alles gebruiken, foundations, oogschaduws, glitters, noem maar op! Ik heb  het gekocht voor 1,36 euro. Koop het hier.

aliexpress

Oogschaduw palette

Jullie hebben hem al voorbij zien komen op de foto’s, een dupe van een Morphe palette. Ik ben gek op de oogschaduws van Morphe, en heb nu 3 paletten in mijn collectie. Maar ik zie regelmatig op Aliexpress deze dupes voorbij komen en ik hoorde via via dat het pigment net zo goed is als de echte Morphe! Gisteren heb ik het dan ook geprobeerd en het ziet er voor een eerste testronde dan ook goed uit! Volg mij op instagram om er binnenkort allemaal gave looks mee te zien, klik hier. Ik heb er 7,80 euro voor betaald (voor een echt Morphe palette betaal je tussen de 25 en 30 eur0).

aliexpress

Liquid lipsticks

Als je tussen de make-up producten kijkt op Aliexpress dan zie je ook een hoop producten voor je lippen. Zo zag ik deze Kat von D liquid lipstick dupes en dacht ik: doe is gek, laten we het is proberen. Een van de eerste dingen die mij opviel was dat ze heel dun waren en er zeer weinig product in zit. De pigmentatie van de lipsticks zijn goed, wel zijn ze iets aan de droge kant. Zoals ik zei bij de oogschaduw, zal ik binnenkort een foto posten op Instagram met een look met deze producten. Wil jij ze kopen, klik hier. Ik heb ze gekocht voor 80 eurocent per stuk in de aanbieding.

aliexpress

Accessoires

Oorbellen

Volgende maand hebben wij een bruiloft van goede vrienden en daar is een dresscode, namelijk pasteltinten. Ik vond deze leuke oorbellen voor een heel klein prijsje. In het echt vallen ze een beetje tegen, je ziet hier goud, maar aan de achterkant van de oorbel bij het pastelroze stukje zit er zilverkleurig metaal. Maar goed, wat kan je ook echt verwachten van anderhalve euro. Toch zijn ze best leuk voor een dagje, nu nog kijken of ze met mijn jurk matchen! Wil jij ze bestellen? Klik dan hier. Ik heb ze gekocht voor 1,41 euro.

aliexpress

Haar

Haarband

Als ik mijn make-up doe dan doe ik altijd een haarband in zodat mijn haar niet vies word van de foundation. Deze haarband is van badstof en maak je bovenop je hoofd vast met klittenband. En nog mooier, ik heb er 60 cent voor betaald! Let wel op, ik kocht het in de sale, nu kost het 80 cent, nog steeds niet veel. ik vind het een fijne haarband omdat hij goed strak zit en niet verplaatst. Bestel hier.

aliexpress

Haarclips

Een product die ik ook graag gebruik tijdens het klaarmaken, simpele kappers haarclips. Deze waren ook nog eens super goedkoop en een grootverpakking van 12 stuks. Deze clips kostte 1,61 euro, Bestel hier.

aliexpress

 

Ik koop regelmatig op Aliexpress en heb nog gave dingen die onderweg zijn, mochten jullie het nou leuk vinden om vaker van deze blogs te lezen, laat dit dan vooral weten dan schrijf ik er meer over! Wil je nu meer beauty gerelateerde blogs lezen? Dat kan hier.