Een poos geleden heb ik weer eens flink geshopt. Ik ben samen met Esli naar Rotterdam geweest en ook mijn favoriete webshops werden afgestruind. Naast nieuwe kleding, mochten nieuwe beauty producten natuurlijk ook niet ontbreken. In deze blog lees je wat ik precies heb gekocht en nog belangrijker: wat ik ervan vind!

Benefit Cosmetics: Ka-Brow Cream Gel-Brow Color

Wanneer ik mijn make-up doe, worden mijn wenkbrauwen nooit vergeten. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat ook mijn wenkbrauwen heel de dag goed zitten. Dit geeft je gezicht net dat beetje extra en wanneer ze niet goed zitten kan het heel je uitstraling veranderen. Normaal gebruik ik altijd browkit poeder van Catrice, maar vond het nu tijd voor een nieuw product. Ik ben al lange tijd erg benieuwd naar de wenkbrauwproducten van Benefit en heb de Ka-Brow Cream Gel-Brow Color aangeschaft.

Dit wenkbrauwproduct van Benefit bestaat uit een gekleurde crémegel voor je wenkbrauwen met een bijgesloten kwastje. Het product wordt verkocht in de kleuren: 01 light, 02 light, 03 medium, 04 medium, 05 deep en 06 deep. Zelf heb ik voor 05 deep gekozen. Een donkere crème wat heel goed bij mijn donkerbruine haarkleur past. Niks zo erg als wenkbrauwen die niet goed bij je haarkleur passen! De crème is, volgens Benefit zelf, goed opbouwbaar, waardoor de wenkbrauwen makkelijk gevuld, gevormd en gedefinieerd kunnen worden. Daarnaast is het product veeg en waterproef waardoor je wenkbrauwen de hele dag netjes blijven zitten. Tijd om het uit te testen.

Al gelijk na het eerste gebruik was ik verliefd op dit product. Hij is veel fijner dan het product wat ik tot voor kort gebruikte en je kunt er supermooie overgangen mee maken. Wat ik een enorm pluspunt aan het product vind, is het kwastje. Normaal gebruik ik nooit de bijgesloten kwastjes, dus dit is een uitzondering. Het kwastje wordt ook enorm veel door de zogeheten beauty guru’s gebruikt en brengt het product mooi aan. Mijn wenkbrauwen voelen goed aan en zijn zelfs bestand tegen de handjes van Zayne! Ben jij benieuwd geworden naar de Ka-Brow Cream Gel-Brow Color? Je kunt het product voor €26,77 bij Douglas kopen.

kabrow

Dior Instant Gentle Cleansing Oil

Het reinigen van je gezicht is ontzettend belangrijk. Niet alleen wanneer je veel make-up gebruikt, maar ook als je dit niet doet. Je huid wordt namelijk heel de dag blootgesteld aan (schadelijke) invloeden van buitenaf en verdient het om goed gereinigd –en verzorgd te worden. Wanneer ik mijn gezicht niet goed reinig merk ik dat ik last krijg van puisjes en pukkeltjes en voelt mijn huid geïrriteerd aan. Ik ben ontzettend fan van de producten van Dior en besloot de ‘Dior Instant Gentle Cleansing Oil’ te gebruiken. De verpakking ziet er, zoals bij alle producten van Dior, mooi en stijlvol uit. Niet te veel poespas en alle informatie dat je nodig hebt is in één oogopslag te vinden. Handig!

Sinds mijn zwangerschap is mijn huid heel droog geworden. Ik vind het daarom belangrijk dat het vochtpijl van mijn huid goed blijft, een gezichtsreiniging op basis van olie leek mij daarom een goede keus. Dit is ook wat Dior in de productomschrijving belooft. Zij beloven namelijk dat de olie goed oplosbaar is, kan worden afgespoeld zonder dat er restanten op de huid achterblijven en ook het vochtpijl van de huid wordt door de olie hersteld. Daarnaast is het product geschikt voor alle huidtypen.

Ik heb in eerste instantie voor het product gekozen omdat ik dacht dat het mij zou helpen met mijn droge huid. Daarnaast zijn nep wimpers goed te reinigen (en eraf te halen) met een product op olie basis. Ik had dan ook verwacht dat het product als babyolie aan zou voelen, maar dit bleek niet het geval. Hoewel ik heel enthousiast over het product ben, viel dit mij toch een beetje tegen. Dit heeft niet zo zeer met het product te maken, maar met mijn huid. Door dit product te gebruiken weet ik nu dat reinigingsmelk van Dior een stuk beter bij mijn huid past. Het product staat helaas niet meer in de webshop van Douglas, maar is in andere webshops nog wel voor een hoger bedrag te vinden. Zelf heb ik er rond de €32,- voor betaald, terwijl hij ook voor €46,00 verkocht wordt. Een flink verschil!

Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Wie mij een beetje kent weet dat ik gek ben op foto’s maken, thuis mijn eigen fotostudio heb en graag fotoshoots doe. Als een product “Photo Finish Foundation Primer” heet, ben ik dan ook gelijk verkocht. De primer van Smashbox is, volgens het merk zelf, een goed hydraterende primer gemaakt van Hydraplex. Dit is een extract dat van woestijnplanten komt. Het extract zorgt ervoor dat de hydratatie urenlang vasthoudt. Daarnaast kan de primer als losstaand product, of onder foundation worden gedragen. Op beide manieren zorgt de primer ervoor dat fijne lijntjes en poriën verminderd worden en krijgt je huid een fluweelzachte finish. Mooie woorden, waar ik als beautylover natuurlijk helemaal warm van word!

Een primer is voor mij een essentieel product. Het zorgt er niet alleen voor dat mijn foundation beter blijft zitten, mijn huid heeft er ook veel profijt van. Waar een dag creme vooral in je huid trekt, blijft een primer op je huid liggen. Hierdoor wordt de foundation niet door je huid opgenomen. Dit zorgt voor een mooier en egaler effect.

De primer van Smashbox doet precies wat er in de omschrijving staat. Mijn huid ziet er beter uit, voelt gehydrateerd en de primer vormt een egale onderlaag voor mijn foundation. De primer is makkelijk aan te brengen en door dat hij zo goed smeerbaar is heb ik maar een klein beetje nodig. Dit product is dan ook meer dan goed gekeurd. Wil jij weten of de primer van Smashbox iets voor jou is? Je kunt hem voor €37,37 in de webshop van Douglas/ bij Douglas kopen. Er zijn nog heel wat andere primers van Smashbox te koop. Zo weet je zeker dat er ook voor jouw huid een goede primer is.

smashbox

Dior: Diorskin Forever Foundation

Er bestaat geen full face of make-up zonder foundation! Zelfs de mensen die weinig make-up dragen gebruiken meestal wel foundation. Mijn Chanel “Les Beiges” was op en daarom was het tijd voor een nieuwe! Mijn criteria was:

 

  • Matte finish
  • Volledige dekking
  • Geen cake effect
  • Blijft lang goed op het gezicht

Volgens Dior zelf heeft deze foundation een matte finish en een langdurig resultaat, voor over de hele dag. Dag na dag zal deze foundation de huidtextuur verfijnen door de skincare producten die in het product verwerkt zijn. De foundation heeft een fijn pompje waardoor je precies de juiste hoeveelheid foundation kan kiezen die jij wilt. Zelf hou ik van een dekkende foundation en daarom gebruik ik ongeveer 4 pompjes voor mijn gezicht, kin en nek. Want met een witte nek lopen is uiteraard geen optie. Ik verdeel de foundation over mijn gezicht met een kwast en daarna blend ik het mooi uit met een beautyblender. Ik ben super tevreden met deze foundation, 010 ivory is precies mijn kleur! Je kunt deze foundation voor €50,90 bij de Douglas kopen.